Csak hazai elérés

Sziasztok!



Egy olyan problémával kerültem szembe, amire nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, illetve hogy van-e rá egyáltalán megoldás.



Adott egy oldal és azt szeretném, hogy csak egy adott országból lehessen elérni, ami jelen esetben Magyarország. Itt nem csak a regisztrációra gondolok, hanem a konkrét megtekintésre is.



Létezik erre olyan plugin, ami korrektül működik is? Esetleg a .htaccess-ben lehet valamit bűvészkedni, hogy ezt elérjük?



Plugin-ok közül próbáltam az IQ BLOCK COUNTRY-t, az ADMIN BLOCK COUNTRY-t és a Wordfence-et is, de egyik sem volt hatékony. Hiába zártam ki Hungary-n kívül mindent, gyakorlatilag ugyanúgy jöttek a kéretlen “látogatók”.



Az IP2Location Country Blocker tűnt még jónak, de ez meg csak fizetősben létezik. (Ez nem is lenne baj, ha tudnám, hogy jól működik, de a fentiek miatt vannak fenntartásaim.)



Ti a helyemben hogy oldanátok meg ezt a dolgot?

Jóóóó hosszú játékkal htaccess-el is lehet korlátozni az ip címeket.

kérdéses: meg szeretnéd e ezt a “problémát” oldani?



ha letiltanád az országokat a Google, a Bing és az Alexa hogyan fogja az oldaladat indexelni? Esetleg bent leszel magyar keresőben, de az angol Google-ban szerintem nem, ha letiltod Mountain View-t is. Akkor megérné letiltani az országokat?



(építő segítségnek vedd kérlek válaszomat :))