Csak egy kérdés , olyan oldal mint a vatera ?

Sziasztok !Kérdésem a wordpressel lehet e olyan weboldalt készíteni mint a vatera ? Nem online aukciózás , hanem pl kell nekem a részletes kereső és az aukció listázás , plusz a termékfeltöltés sablonjuk , és hogy több ember betudjon regisztrálni és mondjuk " terméket " feltölteni , remélem értitek ? Nem ugyan az nem is másolás , de ezek a plugingok kellenének … Avagy a kérdés meg e tudom csinálni az ilyen fajta oldalt ?Köszönöm szépen !

Mindent meg lehet oldani, max. kell egy kis programozási tudás is hozzá.Igazán jó részletes keresőt én még nem láttam wp alá. Vannak jobbak, de azt is egyedi ízlésre kell szabni. A termékfeltöltés sablont is magadnak kell megcsinálni, a vateráéhoz hasonló valamit bővítményben még nem láttam.Vagy vegyél aukció sablont (van két profi) vagy vegyél aukció bővítményt. Ez is van 5-6. Egyszerűbb lesz az életed.

Köszönöm szépen , esetleg egy apróhirdetővel nem lehetne megoldani ezt az elképzelést , mert lényegében nem licitálós oldalt szeretnék , hanem pl olyat hogy fel lehessen tölteni kedvenc tárgyaimat és azt mindenki megtekintheti ! Ha meglehetne melyik a legjobb olyan bővitmény amelyet átlehetne írni vagy esetleg használható is !