Csak belépett tagoknak

Találtam egy olyan plugint (Members only), amivel lehet szabályozni, hogy a blogot csak az nézheti meg, aki be van jelentkezve. Valami hasonlót keresek, de egy oldalra vagy oldalakra szűkítve, vagyis, ha valaki csak sima látogató, akkor meg tudja tekinteni az oldalt, de ha bejelentkezik, akkor + oldalak (menük) jelennének meg. Van erre megoldás?

'ambrits wrote:

Találtam egy olyan plugint (Members only)' date=' amivel lehet szabályozni, hogy a blogot csak az nézheti meg, aki be van jelentkezve. Valami hasonlót keresek, de egy oldalra vagy oldalakra szűkítve, vagyis, ha valaki csak sima látogató, akkor meg tudja tekinteni az oldalt, de ha bejelentkezik, akkor + oldalak (menük) jelennének meg. Van erre megoldás?[/quote']

Ezzel és az Exec-PHP-val teljesen személyre szabhatod a regisztrált felhasználóknak szóló oldalakat: ;)

Code:

<?php

global $user_login;

if( $user_login ) :

?>

// Regisztráltaknak

// Vendégeknek

Itt találtam megoldást erre:

http://falcon1986.wordpress.com/2008/06/12/protect-wordpress-pages-members-only/

D(N)S wrote:

Ezzel és az Exec-PHP-val teljesen személyre szabhatod a regisztrált felhasználóknak szóló oldalakat: ;)

Code:

<?php

global $user_login;

if( $user_login ) :

?>

// Regisztráltaknak

// Vendégeknek

Köszi! Ha jól értem, akkor nem az oldalt "dugjuk el", hanem a tartalmát szűri. Aha, nem rossz ötlet.

Sziasztok.

Én olyan plugint keresek amivel megadhatom azt hogy egy adott oldalt csak azután nézhetnek meg ha egy szavazást megcsináltak, viszont ha már egyszer teljesítette akkor cookie alapján megjegyezze és ha legközelebb jön akkor ne kelljen még egyszer végignyomkodnia. Létezik ilyen, vagy ehhez hasonló, esetleg olyan amit kicsit módosítva ilyet tudna?

Mintha régebben itt a fórumon valaki említett volna egy olyan plugint ami felteszi kérdésként hogy “Elmúltál már 18” vagy valami ehhez hasonló… Az megjegyzi az akkor adott választ, vagy minden látogatáskor újra rá kell nyomni? Ha nincs is olyan amit én keresek, esetleg ezt átlehetne írni.

Köszönöm!

'gdudas' wrote on '2010-03-21:

Mintha régebben itt a fórumon valaki említett volna egy olyan plugint ami felteszi kérdésként hogy "Elmúltál már 18" vagy valami ehhez hasonló... Az megjegyzi az akkor adott választ, vagy minden látogatáskor újra rá kell nyomni? Ha nincs is olyan amit én keresek, esetleg ezt átlehetne írni.

Megtaláltam azt a plugint amit régebben láttam: wp-door. Sajnos ebben elég kevés beállításai lehetőség van, nem tudom megadni melyik oldal legyen content warningos, illetve hogy mi azt sem. Esetleg nem tudtok olyanról amiben lényegesen több lehetőség van?

Ha nem lesz más akkor ezt fogom átírni.

Köszi!

Én erre a feladatra ezt a plugint használom. HidePost És működik rendesen.

Telepítés után tedd az oldalad kódjában azt a részt amit szeretnéd, hogy csak regisztráltak láthassák e két kód közé :

[hidepost] [/hidepost]

Sorry! Közben olvasom, hogy több téma is felmerült. Természetesen én a választ ambrits problémájára írtam.

Sziasztok!

Nekem lenne két kérdésem.

Hogyan tudom megvalósítani, hogy a bejegyzéshez csak regisztrált felhasználók tudjanak hozzászólni? Illetve, ha beléptek akkor ne jelenjen meg az „Adminisztrátor” link, csak hozzá szólni tudjanak a felhasználók.

A választ előre is köszönöm.

Képekben, hogy mit szeretnék:

szia

1.kérdés: Beállitások - Interakciók - Hozzászólások további beállításai - Hozzászólás írásához regisztráció és bejelentkezés szükséges. Na ide tedd bele a pipát.

2: wp-includes/default-widgets.php -ban keresd a Meta részt. szerintem ott lehet érvényteleniteni valahogy, hogy ne látszék … de akkor jegyezd meg az admin linket :wink:

3: ne használd azt a widgetet …

Ok megvan a megoldás erre “Illetve, ha beléptek akkor ne jelenjen meg az „Adminisztrátor” link”

A Themes mappában a sidebar.php-ból kellett törölni a következő sort

Code:

• <a href="" title=""><?php _e('Comments RSS'); ?>

Remélem jó ez a megoldás. Sajnos elég kezdő vagyok még.

A következő probléma, ha belép a felhasználó és beírja a böngésző címsorába az url kiegészítésként “wp-admin/profile.php” akkor előhozza a profil oldalát.

Ezt a .htaccess-el meg tudom oldani, hogy letíltom vagy van egyszerűbb módja?

profil oldal: http://forum.word-press.hu/topic/3511-profil-plugin/

és itt is volt róla szó: http://forum.word-press.hu/topic/198-regisztracios-e-mail/page__view__findpost__p__31455

'hitetlen' wrote on '2010-05-18:

profil oldal: http://forum.word-press.hu/topic/3511-profil-plugin/

és itt is volt róla szó: http://forum.word-press.hu/topic/198-regisztracios-e-mail/page__view__findpost__p__31455

Köszönöm a linkeket.

Igazából a wordpress-t hírek hozzászólásához használnám. A regisztráció/belépés/profil módosítás a PhpBB fórumon keresztul történne a phpbb-single-sign-on-nal.

Ezért lényegtelen, hogy a felhasználó a wordpressben el tudja-e érni a profilját.Ezért is akarom letíltani a "wp-admin/profile.php"-t.

tiltsd le htaccess-el úgy, hogy csak te férsz hozzá. Mondjuk csak akkor tudod, ha statikus az ip címed.

'Efrud' wrote on '2010-05-19:

tiltsd le htaccess-el úgy, hogy csak te férsz hozzá. Mondjuk csak akkor tudod, ha statikus az ip címed.

Köszi nekem is ez volt az első gondolatom.

hát én egy elég érdekes megoldást vetettem be egy hasonló eset megoldására: routerem tud dynamic dns-hez szinkronizálni (mostanság minden tud :)). regeltem egy címet hozzá majd egy php függvénnyel megnézem hogy mi annak a hostnak az aktuális ipcíme(ami ugye mindig frissül automatán) és ha a kérés arról a címről jön oke ha nem akkor drop :slight_smile:

A másik gondoltam egy plusz név-jelszó páros a login elé (AskApache) de hát “az milyen már” :slight_smile: