Legyen szíves valaki megmondani, hogy mi lehet az oka, hogy az elegantthemes aggregator sablonban beállítottam egy háttérszínt és mintát, amit én látok a gépemen, de két másik gépen teljesen más! Nálam egy sötétszürke színű, padló mintázatú háttér van beállítva, de ha másik két gépen megyek rá az oldalra, akkor egy világos, majdnem fehér színű hátteret látok, szemcsés mintázattal. Link
Nálam is az utóbbi (világos) háttér van. Kellene egy böngésző gyorsítótár törlés (Firefoxban Ctrl + F5)
Köszönöm szépen a választ! Megtörtént minden gépen, de úgysem változott!
Tehát, sötét háttérnek kellene látszania, amit te a saját gépeden látsz is, de mi hárman, három gépről a világos hátteret látjuk?
Talán a saját géped localhostján kísérleteztél, és nem töltötted fel ftp-vel a megváltoztatott style.css fájlt, vagy az nem íródott felül.
Ãgy van, ha kilépek wordpress admin felületéből és csak simán beírom a domaint, akkor is látom az új hátteret, de te és én másik két gépen nem! Elvileg nem kell feltöltenem ftp-n, mert eléggé a tutorialban sem ír ilyet. Van a sablonnak egy kezelőfelülete és ahogy rámegyek az oldalra, rögtön felkínálja egy ablakban a color, text és font beállításokat. Mindenesetre nagyon köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
Na végül rájöttem! Ha esetleg később ezzel a sablonnal másnak is hasonló gondja lenne, akkor most leírom. Hiába állítod be a kezelőfelületen a színt és a textúrát, és hiába látod a saját gépeden, attól még be kell másznod a sablon “epanel” nevű kezelőfelület beállításaiba, ahol szintén be kell írni a színkódot és a textúra nevét!