Csak 1 menüt tudok létrehozni

Sziasztok!



Van egy kis gondom. Olyan sablonnal dolgozok, ami elvileg csak 1 menüpontot támogat. A kérdésem az, hogy ez valahogy kicselezhető, hozzá tudok adni még valahogy menüket? Bocsi az amatőr kérdésért, nem rég kezdtem wpzni.



Válaszotokat előre is köszönöm! :slight_smile:

Igen. Létrehozol újabb menüt. A módszer itt:

http://wordpress-honlap.com/sajat-menu/

Szia!



Egy menüpontot? Itt magára a menüre gondoltál? Nagyon sok menüt be tudsz tenni egy wp-s oldalba, ezeket teheted bárhová, egymástól függetlenül összeállíthatod, mik legyen benne (menüpontok), itt valami hasonlót kérdeztek nem is olyan rég, emlékeztem is rá, nemrég volt: http://kozosseg.wphu.org/forumok/tema/felso-es-oldalso-menu



Az biztos, hogy css tudás kell hozzá, mert abban tudod a design-t elkészíteni. A többit, magát a menü megjelenését html-ben való legenerálását stb, a wp elintézi, csak az ő függvényeit kell meghívni, paraméterezni stb. Nem is kell programozni, csak a css-t jól ismerni, nem is kezdőknek való feladat, már aki nem foglalkozott vele, annak nem feltétlenül annyira egyszerű egy többszintű legördülős css menü elkészítése. (Lehet egyszerűbb néha egy meglévőt átszínezni…)


LOL!



Akkor Andrea útmutatása is biztosan segít, pont akkor küldte be, amikor én is épp válaszoltam és még nem láttam :slight_smile: