credit+vendégkönyv+egyedi form

Sziasztok!Lehet hogy nem jó helyen vetem fel, de nemigen találtam még hasonlót sem. Az igényem roppant “egyszerű” lenne:Van egy wp page ahol regisztrált tagok némelyike tartalmat (szöveget) tölthetne fel megadott formában. Hogy ki azt egy creditrendszerrel hasonlatos vmi szabályozná. Azaz nekem valami creditrendszer+vendégkönyv/comment+egyedi form trió kéne. Ami ha jól kerestem rá nem létezik. Végső esetben átalakítanám a comments.php-t hogy megfelelő form legyen, de a hozzáférést akkor is szabályoznom kellene vmivel. Olvasni mindenki olvashatna, de írni csak némely regisztrált tag. Ötlete van valakinek, hogy mely irányban lehet elindulni a megoldás felé? Mert ha jól sejtem konkrét ilyen plugin nincs. confuse.gifEgy picit már másztam bele wordpressbe úgyhogy kocka megoldást is szívesen veszek, de kérem az ezirányban segíteni szándékozókat a “picit” szócskát ne szerénykedésnek vegyék bigsmile.gifKöszönöm előre is!

kicsit vedd más szemszögből szemügyre a dologt:

Leírtad a konkrét megvalósítandó feladatot.

Azonban ilyenkor a legfontosabb, hogy ebből leszűrd a tényleges tennivalót, kivedd a lényeget.

Kredit rendszer nincs (nemtudok róla), jogosultság/hozzáférés kezelés viszont van :slight_smile:

Jópár plugin van hozzá ajánlom a role managert

sok sikert!

Fél nap kutatás után jutottam el idáig én is, és utolsó szalmaszál gyanánt írtam ide, hátha én voltam figyelmetlen és csak nem találtam.Mielőtt nekiállok access pluginokat vadászni, létezik wp alatt dinamikus feltételhez kötött jogosultságkezelés, vagy csak a szokásos wp fix csoportok kicsit tágabb értelmezése?Gondolok itt arra hogy bizonyos feltételnek (feltöltés belépés letöltés olvasás stb) teljesüléséhez lehet e jogosultsági szinteket kötni?

A Role managerben kb 20-30 feladatot tilthatsz/engedélyezhetsz…baromi egyszerűen megoldható innentől kezdve: azoknak adsz page-szerkesztési jogokat, akik szerkeszthetik…automata módszer nincs rá,hogyha elér x bejegyzést,vagy bármi ilyesmi…

A Role Managernek még csak a screenshotjait meg a leírását néztem, de én ott nem láttam olyat a comment engedélyezése felhasználói körnek. Lap szerkesztését pedig nem állt szándékomban engedélyezni, ezért írtam először a vendégkönyvet, mert valami hasonló jellegű dolgora lenne szükségem. Bár gyanítom úgy sem tudnám egyértelműen megfogalmazni, úgyhogy inkább mutatom:Van ez a weboldal, erre most csak az admin vihet fel cikket. Ide lenne szükség egy olyan lapra ahova már bizonyos regisztrált tagok is vihetnek fel sablon alapján cikkeket. Olvasni olvashat boldog boldogtalan, de fel csak azok vihetnek aki… akik eredeti elképzelés szerint teljesítettek volna vmilyen feltételt. Erre maradt végső megoldásként a commentelési form személyre szabása, bár ennek engedélyezését meg nem tudom hogy tudom e vmivel szabályozni :slight_smile:

Moderátor wrote:

Ne idézz feleslegesen!

hat sajna ez egyeni “capatibiliti”-t kivan amit meg nem csinaltam :slight_smile: