CPU limit probléma

Sziasztok!

Egy olyan gondom van, hogy van egy worpdress alapú honlapom. A honlapot belinkeltem, egy másik nagy látogatottságú

honlapra. Egy 5-6 óra múlva nem tudtam elérni a honlapot. Ezt írta ki:CPU Limit Exceeded

Másnap már műkődödt a holnap. Megint belinkeltem, és akkor is ugyan ez volt. Azóta nincs semmi baj. A weblap ingyenes tárhelyen van. Az lehet, hogy túl sok látogató jön?

Vagy, hogy valaki feltörte a weblapom, és direkt leterhete a szervert? Hogyan lehet kideríteni, hogy mi a baj? A wordpressnek van valami log fájla amit lehet ellenőrizni?

Előre is köszönöm a válaszokat, remélem megoldódik.

@lumi:

ingyenes szolgáltatók a 'fair-use' jegyében limitálják, hogy mekkora erőforrást használhatsz. ezt nagy látogatószám mellett 'kinövöd' erre az időre a szolgáltatód automatikája kitilt. megoldás: megpróbálni kevesebb erőforrást használni felhasználónként: cache-ek üzembehelyezésével…

Köszönöm a választ, például , a super cache plugin jó választás lenne?

igen :slight_smile:

http://wordpress.org/extend/plugins/hyper-cache/ ezt próbáld ki. :slight_smile:

Köszönöm, ki fogom próbálni. Most a spuer chahe-t próbáltam, tovább bírta, de megint kiakadt sajnos. Hátha ezzel jó lesz. Lehet, hogy egy normális tárhely kellene?

Szia!

Nem kereskedelmi forgalom. Egy sorozat rajongói oldaláról van szó. Először 1100 látogató után kapcsolt le, a super cache plugin után 2400 látogató volt utoljára amikor néztem. Ez elfogadható? Lehet hogy valami az oldalon nagyon leterheli a szervert?

Igen, ha tippelgetni kéne, akkor én a tárhelyre tippelnék.

Akkor egy normális tárhelyre kellene vinni az oldalt. Az lenne a legjobb, mert így fél napokra leáll az oldal.

El fogod veszteni a látogatókat így, mindenféleképpen ajánlatos normális tárhely.

Rendben, köszönöm a segítséget.