Sziasztok!
Feltelepítettem a Convergence nevű sablont, amihez alapban tartozik egy thumbnail kezelő, ami a post-ok elejére beilleszt egy képet. Ez a funkció nálam nem működik (vagy csak én vagyok túl béna hogy használni tudjam). Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
u.i.: Nekem a képen látható megoldás kellene> thumb balra igazítva, és mellette a cím és a bevezető szöveg.
[attachment=76:help.jpg]
Mondjuk,ha elmondod, hogy hogyan próbáltad csinálni, az sokat fog segíteni 
Na, ez azon kivétele egyike, amikor a Thumbnail-t (ezeket a kis előnézeti képet) a WordPress 2.9 verziótól már alapból kezeli, de a sablon csak akkor tudja megjeleníteni, ha ez be van építve a sablonba… Na, ez neked már megvan (magyarán, a kis Thumbnail-hoz már nem kell féltetlen külön plugin)
És akkor hogyan? Ehhez van itt egy videó (pont a sablonodhoz készült)
http://net.tutsplus.com/tutorials/wordpress/quick-tip-how-to-use-the-new-post-thumbnail-feature-in-wordpress-2-9/
olyan 2 perc környékén jön a számodra fontos információ És csak reméljük, hogy az ott mutatott php kódokat nem neked kell beépíteni)
Mondjuk,ha elmondod, hogy hogyan próbáltad csinálni, az sokat fog segíteni ;)
Én meg le akartam tölteni a Convergence sablont, - ezt kerestem a google-ben -, hogy megnézzem, milyen "help" jegyzetet csatoltak a sablonhoz. Nem tudtam letölteni, mert premium sablon, de akkor találtam azt a linkelt videót.
Köszi srácok! Igen a lényeg valóban kimaradt (hogyan próbáltam eddig). Mint kiderült a sablonhoz nincs is plugin, hanem egy másikhoz volt (még korábbról). A gondom az volt, hogy hiába állítottam be mindent, nem tudtam elmenteni (lásd: melléklet)Plusz még a kép mérete miatt is folyamatosan hibát jelzett, pedig pont amegadott méretre volt végva. [attachment=77:help2.jpg]
Na most feltettem ismét egy szűz WP-t a sablonnal. Most megpróbálkozom ezzel a videóval, remélhetőleg így menni fog.
Sziasztok!
Nem régiben szedtem le a VintMint sablont, melyet telepítettem egy szűz wordpress rendszerre. Minden tökéletesen működik, egy dolgot leszámítva: a wp-post-thumbnail.
Ugyebár ahhoz, hogy a cikk mellett ott díszelegjen egy kis kép, először is fel kell tölteni a Média részlegnél képet. Ez meg is történt, de mikor a bejegyzéshez szeretnék beállítani egy kis thumbnailt akkor azt írja ki a WP-Post-Thumbnail, hogy nem található kép a Média könyvtárban, ahhoz képest, hogy már egy rakat kép van a Média könyvtárban. Van valakinek valamilyen ötlete ehhez kapcsolódóan?
Előre is köszi a segítséget!
Thomas Design!
Itt olvashatod a WP Post Thumbnail bővítmény beállítását és használatát ehhez a sablonhoz: http://www.wpnow.com/tutorials/how-to-setup-wp-post-thumbnail-plugin-and-add-thumbnails.html
A lényege, hogy két egyedi mezőt használ, továbbá a médiakönyvtárba történő feltöltést követően még reszelni kell egy kicsit, hogy bélyegkép legyen; azt írja az írás, hogy a feltöltés után le kell gördülni a WP Post Thumbnail szekcióba, és a Frissítés (Reload) feliratra kattintva a Médiakönyvtár tartalmát frissíteni, majd kiválasztani a képet, átszabni, majd rákattintani a Bélyegkép mentése feliratra, hogy legyen bélyegkép az egyedi mezőhöz.