Contactform probléma!

Sziasztok!Érdekes problémám akadt a contact form 1.5-el. A WP verzióm 2.5.1.Az a problem,hogy amikor elküldök egy mailt az rendben meg is érkezik! De olvashatatlan. A karakter kódolása HTML. pl. teszt üzenet = teszt üzenet.A másik nagy gond, az az hogy fogja a feladó nevét, és keresztnév és vezetéknévre szedi ( szintén ilyen karakter kódolással ) és az egyik feladó a ( vezetéknév@tárhelyszolgáltató.hu, a másik a keresztnév@tárhaelyszolgáltató.hu) Feltettem hozzá a magyar nyelvet. Lehet ez a baj.Ha valakinek van ötlete kérem írjon.Előre is köszi.Üdv. TTSZ

Semmi ötlet srácok :frowning:

Szomorú leszek :(:frowning:

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy felraktam a contact form 7.(1.9)-et, bekapcsolom, de sehol sem találom az admin felületét. Jelenleg 2.6.3-as WP-t használok.

Tud valaki segíteni?

Ha bekapcsoltad, akkor az Admin > Intéző > Contact Form 7 útvonalon találhatod.Elég szerény adminja van, űrlapokat hozhatsz létre, ahol egy kis variációs lehetőséget a HTML-elemek használata jelenti.Összetettebb feladatokra inkább a cForms II. a jobb.

Köszönöm! Na ezen az útvonalon sosem kerestem volna. :slight_smile:Egyébként picit zavaró hogy minden bővítményt más-más helyen kell kezelni. Van amit a beállításoknál, van amit itt az intézőben, a cformsII egyenesen a vezérlőpulton van…

Egységesíthetnék, hogy minden plugin admin-felületét egy helyről lehessen elérni.

Vagy van ilyen, csak én nem tudok róla???

Mi lenne a világgal, ha minden egységes lenne? Csupa pasi? brrrrrrrrrrr… :slight_smile:Nem tudok róla, hogy lenne ilyen uniformizáló. De, az sohasem baj, ha szétnézel a saját honlap adminján, hogy mi merre lakik, mivel mit tudsz csinálni, mi hol jelenik meg - szóval, látszólag teljes ura vagy a blogodnak… :slight_smile:

Igen, eddig én is azt hittem, hogy a helyzet magaslatán vagyok, de ez eltántorított! :smiley:

sziasztok!contact form 7-et szeretnék használni ajánlatkérő funkcióra egy oldalon.

a plugin tökéletesen működik, mindaddig amíg nem akarok manuálisan több kitöltendő mezőt beletenni. ezek tartalmát ugyanis már nem küldi el a beállított email címre. mi lehet a probléma?előre is kösziüdv: gábor

A probléma az, hogy nem raktad bele az e-mailbe. Ahol új mezőket állítasz be, ott lehet azt is állítani, hogy mit küldjön ki e-mailben.


'Patai wrote:

A probléma az' date=' hogy nem raktad bele az e-mailbe. Ahol új mezőket állítasz be, ott lehet azt is állítani, hogy mit küldjön ki e-mailben.[/quote']
Név (szükséges)

[text* your-name]

E-mail cím (szükséges)

[email* your-email]

Telefonszám (szükséges):

[text* telefon]

Lakhely (város, kerület):

[text lakhely]

Születési idő:

[text szuletesi_ido]

Családi állapota:

[text csaladai_allapota]

Eltartottak száma:

[text eltartottak_szama]

KHR (BAR) listán szerepel-e:
[select khr_bar "nem" "passzív státuszban" "aktív státuszban" "nem tudom"]
Hitel összege:

[text hitel_osszege]

Hitel típusa:

[text hitel_tipusa]

Futamidő hossza:

[text futamido_hossza]

Bevállalható maximális törlesztőrészlet:

[text max_torlesztoreszlet]Piaci értéke:

[text piaci_erteke]

Elhelyezkedése:

[text elhelyezkedese]

Típusa:
[select tipusa "lakóingatlan" "nyaraló" "telek" "egyéb"]Havi jövedelem:

[text havi_jovedelem]

Van-e folyószámlája:

[text van-e_folyoszamlaja]

Erre érkezik-e a jövedelem:

[text erre_erkezik-e_a_jovedelem]

Státusz:
[select statusz "alkalmazott" "vállalkozó" "nyugdíjas"]

Mióta dolgozik jelenlegi munkahelyén:

[text miota_dolgozik_jelenlegi_munkahelyen]Havi jövedelem:

[text hazastars_havi_jovedelem]

Van-e folyószámlája:

[text hazastars_van-e_folyoszamlaja]

Erre érkezik-e a jövedelem:

[text hazastars_erre_erkezik-e_a_jovedelem]

Státusz:

[select hazastars_statusz "alkalmazott" "vállalkozó" "nyugdíjas"]

Mióta dolgozik jelenlegi munkahelyén:

[text hazastars_miota_dolgozik_jelenlegi_munkahelyen]

Házastárs kora:

[text hazastars_kora]
[textarea your-message]


[submit "Árajánlat kérése"]eddig ezt a kódot használtam. a "[textarea your-message]" részt kéne valahogyan az egész űrlapra vonatkoztatni, mert a megjegyzést (" [textarea your-message] ") elküldi?

A kód jó. Csak minden kódot külön e-mailbe is bele kell rakni.E-mailbe így írd:Havi jövedelem: [havi_jovedelem]


Patai László wrote:

A kód jó. Csak minden kódot külön e-mailbe is bele kell rakni.

E-mailbe így írd:

Havi jövedelem: [havi_jovedelem]köszönöm! így tökéletesen működik. :)

Az alábbi hibába futottam bele. Feltelepítettem a Contact Form 7-hez a Really Simple CAPTCHA modult, mert kéri. Megadom neki adminba a captchát, hogy elküldés előtt kérje. A captcha képe nem jelenik meg, csak a mező amibe be kellene írni. Valakinek ötlete?

Valamelyik javascipttel lesz a kavar szerintem.

a leírásban benne van, hogy külön könyvtárba kell másolni egyes dolgokat, azt megcsináltad?


Quote:
Az sincs rendben, hogy nem olvasod a használati útmutatót, de ne idézz feleslegesen, különösen ne, ha az előtted lévőhöz szólsz hozzá! Irgumm és baromira burgumm!
köszi a segítséget. Csak a szokásos módon feltettem és nem olvastam el. Megcsináltam a `wp-contents/uploads/wpcf7_captcha` útvonalat és most müxik. Köszönöm.

Sziasztok!Egy számomra komoly problémába akadtam a contacform használatával kapcsolatban.

Arra lennék kíváncsi, hogy miként tudok az e-mail tartalmába adatokat importálni?

Van egy terméklista ahonnan kiválaszt az emberke néhány terméket, ezek a session-ben tárolva, sql lekérdezés kilistázva az oldalra stb. olyan “kosár” féle megoldás.

Azt szeretném megoldani hogy ez a tartalom a contactform segítségével elküldhető legyen. Ráadásul a form egy sablon oldalamban közvetlen hívom meg


Code:ilyen módon.

Szerintetek van rá megoldás hogy mondjuk egy text pl.[adatok] mező tartalmát én tudjam feltölteni dinamikusan php segítségével?


Mit szóltok hozzá?


Üdv: Catfish

'ttsz' wrote:
Sziasztok!

Érdekes problémám akadt a contact form 1.5-el. A WP verzióm 2.5.1.Kaptál választ a kérdésedre? Mert nekem is ez a gondom. De nem látok választ.

Ez egy 2008-as, több mint 4 éves kérdés volt. Azóta a Contact Form fejlesztése leállt (2009-ben), helyette ott van pl. a Cobtact Form 7 (http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7/), ami a 3.2.1 verziónál jár, avagy körbe lehet nézni a keresőkkel (https://www.google.hu/search?q=wp+contact+form&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a).A WordPress is már a 3.4.1-es verziónál tart… :wink:

Szevasztok!Az én gondom a Contact Form 7-el, hogy az űrlapba berakott legördülő listán szeretnék a 4 alapból megjelenőnél többet, mondjuk 10-et látni. Akkor az oldalán levő csúszka nem lenne olyan érzékeny. Tud valaki segíteni hol kell ezt beállítani? Baspo