ContactForm és a combobox HELP!

Sziasztok!Küzdök a ContactForm átalakításával. A helyzet a következő. A formon szükségem lenne 3 combo boxra, amit a látogató legördít, kiválasztja a megfelelő elemet, amit megkapok. Remek. Az eredetiben csak szöveges mezők vannak, nozsa tettem bele combo boxot (), mionden remekül ment, míg az egészet meg nem néztem az IE-ben. IE-ben a combo boxok nem voltak legördíthetők. Fejből a fene sem tudja, hogyan vannak ezek, megcsináltam DW-ben, maj ez alapján újra megcsináltam őket. Frissítés, minden szuper, FF-ben és IE-ben is rendeltetésszerűen működnek a combo boxok, legördülnek választok, stb. A baj az, hogya levélben ezek az értékek nem jönnek el. Valamiért a változó nem kapja meg az elemet.

Tuna valaki segíteni, esetleg egy példa egy működő legördülő listával?KÖSZI!

Tamás

Szia!

Te vagy a TotalCommanderes oldal tulaja, ugye?

Na a lényeg: Nem tudom milyen ez a ContactForm, ezt a plugint nem ismerem, de megoldásul a ajánlom a “cfroms” nevű plugint egyszerű, nagyon jó, a funkción kívül a kinézet is simán testreszaható. FF, IE-ben ugyanúgy működik, egyetlen apró gond: a beviteli mezők címsora az IE-ben kék lesz, de ez a szín amúgy is megy a TC-hez.(A spamszűrős kérdés-választ mindenképp tedd rá, az a tapasztalatom, hogy ne használj a válaszokban ékezeteket. A kód beírós spam-szűrő karaterei nem egyértelműek.)Ja igen, letöltés innen: http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin

Remélem segítek

Norbert

Remélem segít

Szia, köszi a segítséget, megpróbálom ezt is. Találtam egy rendkívül szuper plugint, nem kell matatni a php-kban és minden megadható, mezők, listboxok, minden. Egy bajom van, hogy az ékezetes betűk nem jók a levélben, amit kapok és ez nagyon gáz.

Most kipróbálom, amit ajánlottál, hátha…Köszi

Tamás

Norbert!

Hálás köszönet, ez szuper! Minden ok!Üdv

Tamás

Ezt kipróbáltam én is, de hogy tudom beilleszteni az oldalba? Nálam nem működik a vizuális szerkesztő.

Szia Jupe!ígyA # helyére írd, hogy hanyas számú űrlapot kéred oda, az egyeshez hagyd üresen.

Norbert