Contact form7 rendellenes pop-up

Sziasztok!

Telepítettem az új CF7-et és betettem a Kapcsolat oldalamra, de több furcsa dolgot tapaztaltam.

-Hibás formában megadott email címnél felugró, piros figyelmeztető megjegyzés majdnem teljesen kitakarja a beírás helyét, így az új beírásnál nem látom, hogy mit írok.

-Ha elküldés előtt nem töltöm ki a Captchát akkor a felugró piros figyelmeztetést ráteszi pont az ikonra.

-Captcha ikont csak az elején lehet illeszteni. Ha a “Küldés” gom elé illesztem akkor félig a gomb alá teszi és csak a fele lóg ki alóla, a robot szöveg nem is olvsható.

Ez mindenkinél ilyen? Ez a normális működése?

Nem. Normális esetben illeszkedik a használt sablonhoz. Valószínűleg valami “gyenge” sablont használsz (formázásügyileg).

HUEMAN sablont használom, amiről azt írták, hogy a második leggyakrabban használt sablon. Nem gondolom, hogy ez “gyenge lenne”, de megkérdezem a Hueman support fórumon is, hogy mit gondolnak.

Én azt hittem, hogy ez a friss CF7 problémája tekintve , hogy a captcha figyelmeztetés - úgy olvastam- új funkció.

A hibajelzések biztos, hogy nem újak, még ha a captcha üzi esetleg új is. Régebben én is használtam cf7-et :slight_smile:

A sablonod css-ében van cf7 formázás. Ott keresgéld a megoldást, úgy látom játszanod kell a padding, margin értékekkel. Az új funkció formázását valószínűleg bele kell majd írnod, ha a sablon korábban volt frissítve.

A felugró alert-ekre jobb klikk és inspect element, majd az alert területet vizsgálvalva a jobboldali Rules mezőben a pipákkal kísérletezve találtam egy jó megoldást. Ha kiveszem a pipát a position: absolute mezőből akkor mind a három területen - recaptcha,név, email- jól ilesztve, a szöveg alá teszi az alertet. Itt elakadtam, mert nem tudom, hogy ezt a változtatást hogy kell bevinnem a child css-be. Mit kell beírnom? Ha ebben kaphatnék segítséget… :slight_smile:

Az oldalam: www.mosthallottam.hu

Előre is köszönöm.

Akkor egyszerűen próbáld meg úgy, hogy a position: absolute; részletet kitörlöd a stílusfájlból, ahogy a vizsgálat során is kiszedted a pipát.

Ebben a fájlban keresd: /wp-content/themes/hueman/style.css

Ezt a kódrészletet:

.wpcf7 span.wpcf7-not-valid-tip { background: #f2dede; border-color: #e3bfbf; color: #b94a48; padding: 4px 14px; font-size: 12px; line-height: 20px; [s:2bz8j6xv]position: absolute;[/s:2bz8j6xv] left: 0; top: 12px; width: auto; right: 0; display: block; }

Köszönöm zgabor a segítséget!

Position:absolute változtatása position: initial -ra megoldotta a problémát.

BUÉK