Contact Form7 Mezők sokszorozása felhasználó által

Üdv!Egy olyan űrlap összeállításán dolgozok, aminél változó számú személy adatait kell megadni. (Utas1 neve, email, telefon, majd Utas2 ha van és így tovább 3-4-5-…)Csatoltam is egy képet, hogy mire gondolok. Azon tökéletesen látszik. :slight_smile: Miként tudnám ilyesmire kiegészíteni?

Kétlem, hogy CF7-tel menni fog a dolog, hiszen a formot te hozod létre backenden admin jogosítványokkal, úgy megy ki frontendre, általad definiált mezőszámmal. Olyan megoldást el tudok képzelni, hogy beállítod a sok-sok mezőt és JS-tel show-hide funkciót barkácsolsz alá, de azzal meg az a gond, hogy hiába van hide-on az üres mező, a beküldött űrlapon szerepleni fog (üres mezőként). Az én tippem, hogy ezt vagy lekódolod magadnak php+JS/Ajax/valami megoldással, vagy keresel külön erre a feladatra valami booking űrlapos plugint.Persze csak okoskodok, de nekem logikusnak tűnik. :smiley:

Most megoldottam egy nagy textarea mezővel és annyit ír bele, amennyit akar. :smiley:Ha kell, akkor szerintem jqery tabs-os fölekkel fogom megoldani és max db. mezővel.

Hát, ez is egy megoldás… :smiley: