Contact form probléma

Sziasztok,

[font=Georgia, Bitstream Charter, serif;font-size:16px]"[contact-form][contact-field label=‘Név’ type=‘name’ required=‘1’/][contact-field label=‘E-mail cím’ type=‘email’ required=‘1’/][contact-field label=‘Hozzászólás’ type=‘textarea’ required=‘1’/][/contact-form]"

ehhez a contact formhoz kapok hibát:[/font]

[font=Georgia, Bitstream Charter, serif;font-size:16px][contact-form-7 404 “Not Found”]

Megoldás?

Ele is köszi.[/font]

Őőő valami tévedésben vagy. :slight_smile:

A csinálj egy új űrlapot a cform-al.

Kapsz egy rövid, egysoros kódot, amivel beágyazhatod.

Azt másold be.(Nem az egész űrlap kódját kell bemásolni a tartalomba!

Akkor is ilyen hibát kapsz?

Sikerült köszönöm :slight_smile:

Sziasztok!

Nekem egy igen érdekes hibám van a Contact Form7 űrlapkezelővel. Készítettem egy kapcsolat nevű űrlapot amiből e-mailt tudnak nekem küldeni. A gond csak az, hogy aki Windows operációs rendszert használva akarja kitölteni a lapot annak a @ karaktert nem veszi be az űrlapmező. Aki meg Linux oprendszert használ annak meg simán megy. :smiley: Először azt hittem az én gépemen van a hiba. Megkértem az ismerőseimet is és ők is így jártak. Valakinek valami ötlete? :slight_smile:

windóz mit? Volt már itt a fórumon szó arról, hogy a win7-ben elcseszték a magyar karakterkiosztást. Ha egyik oprendszerből megy, a másikból nem, az nagy valószínűséggel nem a wp, sablon vagy plugin hibája.

Windows 7-et használók nem tudnak írni. Én Linux-ot használok, van egy asztali gépem is amin Win7 van. Na arról nem megy. Én is valami karakterkódolásos dologra gondoltam, esetleg a szerveren, de ennek ellentmond az, hogy Linux alól meg működik. Informatikus létemre nem értettem mi van :slight_smile: Meg tudnád esetleg mondani hol találom azt a témát itt? Esetleg valami megoldás rá? És köszönöm a válaszodat :slight_smile:

Itt esett szó róla:

http://kozosseg.wphu.org/topic/11838-algr-f-teljes-k%C3%A9perny%C5%91re-v%C3%A1lt%C3%A1s-ne/

Na ideiglenesen “megoldottam” azzal, hogy kiraktam egy üzenetet az űrlapra, hogy nyomják le az Alt billentyűt + 64-et üssék be a szám billentyűn. Nem túl elegáns megoldás, de így legalább tudnak üzenetet küldeni. Amint lesz időm megoldom :slight_smile: Köszönöm mindenkinek a segítséget!