Contact Form 7 több mint 2 email

Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám, amit szeretnék megoldani Contact Form 7-el:

Meg kellene oldani valahogy, hogy ne csak email és email2, hanem email3 és email4 is választható legyen a bővítményben.

Azért lenne rá szükség, mert egy ajánló formot szeretnék létrehozni, ahol az illető barátainak tudja ajánlani az oldalamat.

1.levelet kapná az egyik barát,

2.levelet kapná a másik barát,

3.levelet kapná az ajánló fél,

4.levelet kapnám én mint értesítő.

Odáig eljutottam, hogy a “képernyő beállításai”-nál megjelenik az email 1-4ig és az admin felületen is van rá mód, hogy 1-4 darab emailt hozzak létre. Valami miatt hiába pipálom be az email 1,2,3,4-et, és töltöm ki a tartalmukat, csak az email 1 és 2-marad aktív mentés után, a 2.3-ból automatikusan eltűnik a pipa.

Nincs sajnos programozási tudásom, ezért a bővítmény összes php-ját átnézve többszöröztem azon sorokat, ahol mail és mail-2 volt.

Ezzel sikerült elérni a fent leírt eredményt, de sajnos a bővítmény még nem küldi ki a 4 levelet.

Tudom kicsit komplex a kérdés, de remélem akad vállalkozó kedvű segítőkész tag köztetek, aki tud megoldást a problémámra.

Köszönettel,

Tató

Szia!

A kérdésed vagyis a felvetésed valóban komplex. Megpróbálom sorra szedni:

• Azért csak az 1 és 2 marad aktív, mivel a “plugin” alaphelyzetben ezt a kettőt engedélyezi. Azzal, hogy te “másoltad” 3-4-nek, attól az előző kettő beállításai maradtak, mivel a “bővítményen” belül nem csak egy helyen kell konfigurálni, a “belepiszkálós” módszerrel.

• A bővítményt jelen esetben nem tudom, hogyan használod, azonban nem biztos, hogy ez lenne a megfelelő arra, amire szeretnéd - Ezért is van csak két E-mail címre való küldés lehetősége (Egy központi email címre és egy másolat.) - A bővítmény emailes kapcsolatfelvételre lett fejlesztve, nem pedig oldal ajánlónak.

• Az előző pont nem zárja ki, hogy nem lehet megoldani, hogy működjön, azonban valóban bele kell nyúlni, ami egy frissítés alkalmával törlődne. - Persze ez sem hátrány, nem kizáró ok.

Tehát amennyiben valóban ezzel szeretnéd használni, és lefedni azt a funkciót, jelen esetben “Oldal ajánlása barátoknak”, akkor bizony át kell írni a plugin-t olyan módon, hogy ez megvalósítható legyen, illetve a frissítés lehetőségét kivenni.

Amennyiben a segítségedre tudunk lenni, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot, “éjszakai” supportos kollégánk átnézi, és megcsinálja. - A beállítás ugyan díjköteles, ami számla nélkül: 1.500 Ft lenne.

Szia!

Ezt a bővítményt szeretném használni, mivel nem találtam mást amivel kivitelezhető lenne. Esetleg tudsz valami ajánlani?

Hol tudom felvenni a support-al a kapcsolatot?