Sziasztok!
Egyik blogomra felraktam a Contact Form 7 plugint,szépen működik minden,egészen addig,amíg be nem rakom a file feltöltés mezőt.
Képfeltöltésnél elakad,és csak tölt,tölt,de nem megy tovább.
Ãtnéztem a fórumot,de nem találtam választ.
Valakinek volt már hasonló problémája?
Köszönöm
Sok oka lehet; az egyik például az, hogy nincs engedélyezve annak a fájlformátumnak a feltöltése, amivel kísérletezel. Amikor a feltöltés funkciót beépíted, akkor a beállítások mezőben be kell állítani az általad engedélyezett fájlformátumot, általad engedélyezett maximális méretet, és menni fog.
Ãgy néz ki a form:
Név (kötelező)
[text* your-name]
Email Cím(kötelező)
[email* your-email]
Hirdetés Szövege
[textarea your-message]
Kép Feltöltése
[file file-5 limit:100000 filetypes:png|gif|jpg|jpeg]
[submit "Feladom a Hirdetést"]
Szerintem ez rendben van.
Mégsem működik.
Esetleg próbáltad kikapcsolni a többi plugint?
Az első üzeneted alapján gondolom nem ír ki hibaüzenetet.?
Nem ír semmilyen hibát,csak folyamatosan tölti fel a képet,akármilyen kis méretűvel próbálom.
Ha kiveszem belőle a file feltöltést,akkor szépen elküldi e-mailben a bevitt adatokat,viszont az oldal jellegéből adódóan,szükség lenne képek feltöltésére is.
Pluginok nincsenek az oldalon,illetve 1 van,a NextGEN Gallery.
Szerintem nem a pluginnal van baj.
Feladtam a küzdelmet,beüzemeltem a cformsII -öt,ezzel szépen működik a kép feltöltés is.
Kép Feltöltése
[file file-5 limit:100000 filetypes:png|gif|jpg|jpeg]
[submit "Feladom a Hirdetést"]
Szerintem ez rendben van.
Mégsem működik.
Láttam már, hogy a cForms-t állítottad hadrendbe sikerrel, de azért egy észrevételem akadna: bizonyos vagy benne, hogy a
és
tag-ekkel minden rendben volt? ;) :)Most hogy mondod…Nagyon alaposan átnézted,nekem átsiklott a figyelmem rajta.
Valószínüleg ez volt a hiba,de már nem próbálom ki,szépen működik a cformsII.
Azért köszönöm a segítséget.
Sziasztok hogy tudom a contact form 7 plugint belezsúfolni a 210px széles sidebarba?
Mondjuk CSS-ben megformázod…
a css elég távol áll tőlem lehetne egy kicsit konkrétabban
például csatold a ccs fájlt…
Sziasztok!
Ezzel a pluginnel próbáltam megrendelő űrlapot készíteni, de nem jött össze. Kapcsolati űrlap megy minden gond nélkül, de amikor létre akartam hozni egy megrendelő űrlapot nem lett jó.
Ennek a használatához valami segítséget tudnátok adni, hogyan hozzak létre ilyen űrlapot? Köszönöm!
A bővítménynél, az admin felületen a plugin beállítások résznél a fájlfeltöltések résznél be kell állítani az általad kívánt feltöltési módot (menteni is), majd ezt követően az űrlap beállításainál, amikor készíted az űrlapot, akkor az adott űrlapra vonatkozó szabályokat is be kell állítani.
Összegezve: van egy általános feltöltési beállítás, és egy, csak az adott űrlapra vonatkozó beállítás.
Sikerült megoldanom, rájöttem a “logikájára”: Köszi a segítséget!
FIGYELEM!
A Contact Form 7 plugin összeakad az Email users pluginnal.
Ha mind a kettő egyszerre be van kapcsolva, akkor a Contact form nem jeleníti meg a theme-be vagy az oldalba beillesztendő kódot, ami megjeleníti a formot, illetve nem lehet újabb formokat sem létrehozni.
Ez a jelenség a legtöbb oldalamon fen áll, érdekesség képen nem mindegyike, mert van egy két kivétel.
Sziasztok!
Én egy angol nyelvű ingatlanos oldalt készítek, és az si-contact-form bővítményt használom. Egyetlen problémám van vele, hogy a képfeltöltés gombra magyarul írja ki, hogy “Tallózás”. Hogy tudom az átjavítani angol szövegre, és egyáltalán miért magyarul írja, amikor az többi, mind angolul. Kérlek segítsetek.
Köszi
Sziasztok!
Kezdő wordpresses vagyok. Egy előre gyártott template-et használok ami már magában foglalja a contactform7-et. Beállítottam mindent de valamiért hibaüzenetet kapok mikor ki akarom próbálni az emailküldést. Mi lehet a probléma?
Megoldódott.