Contact Form 7 kimenő levelek hibája

Sziasztok!Oldalamon Contact Form 7-el készített űrlapokat használok. Néhány hete azonban az oldalról kimenő levelek nem tartalmazzák az ékezetes karaktereket. Úgyértem, ha valaki kitölt egy űrlapot, akkor arról megy neki egy visszaigazoló levél, nekem pedig jön egy értesítő, amely tartalmazza azt is amit nekem írtak. Ékezet meg sehol.A wp-configban elvileg UTF8 karakterkódolás van állítva.

define('DB_CHARSET', 'utf8');


Mi lehet a hiba oka és hogyan javítható?

Jelöld be, hogy a levél formátuma (mindkét esetben) HTML

Köszönöm a tippet, sajnos továbbra is fennáll a probléma.

Így néz ki a visszaigazoló levél:[font=arial, sans-serif;font-size:12.8px]Tisztelt rdekld![/font]

Levelt megkaptuk, rvidesen vlaszolunk megkeressre!

dvzlettel,

Az üzenet feladójának nevében és tárgysorában az ékezetek megvannak, csak a szövegtörzsben tűnnek el.

Szia!A levél küldéséhez állítottál be SMTP-t a küldéshez? Itt lehet ellenőrizni, hogy utf-8 ban ment-e, a sok egyéb mellett. Én kipróbálnám abban is .Pl: https://wordpress.org/plugins/easy-wp-smtp/Illetve több email klienssel is kipróbáltad? (Gondolok arra, hogy pl google email címre érkezik-e meg a levél és abban nézve rossz-e a levél törzse? Hogy esetleg nem-e a levelező kliens iso-XXX-ban olvassa-e vagy ilyesmi, ami miatt nem jók az ékezetek.)

Nincs beállítva semmilyen SMTP a küldéshez, azzal dolgozik ami a szerveren alapbeállítás. Ma próbálkoztam egyébként ezzel az Easy WP SMTP-vel, de nem tudom beállítani a Google accountomhoz. Mindig SMTP connect() failed a válasz.Email kliensek közül többféle is volt tesztelve, sajnos mindenhol ugyanaz az eredmény.

Próbálkoztam egy másik SMTP pluginnel, a WP Mail SMTP-vel. Ott sem tud a gmail.smtp.com-hoz csatlakozni, pedig több accounttal is próbáltam.Ha a PHPMail-en hagyom a beállítást, akkor viszont kimegy a levél, továbbra is ékezet nélkül.Pedig a PHPMailer beállításai elvileg jók:

object(PHPMailer)#5049 (75) {[“Version”]=>string(6) “5.2.14”[“Priority”]=>NULL[“CharSet”]=>string(5) “UTF-8[“ContentType”]=>string(10) “text/plain”[“Encoding”]=>string(4) “8bit”
[…]X-Mailer: PHPMailer 5.2.14 (https://github.com/PHPMailer/PHPMailer)MIME-Version: 1.0Content-Type: text/plain; charset=UTF-8Content-Transfer-Encoding: 8bit
@moriczlajos.hu>


Szia!Értem. Ha mindent jól adtál meg (google smtp) és mégsem megy a levél küldése, akkor az azért van, mert a google által használt port/portok nem engedélyezettek /foglaltak annál a tárhelynél! (Van pár ilyen szolgáltató…)Ebben az esetben, próbáld ki azt, hogy a tárhelyen létrehozol egy email-fiókot és akkor azon keresztül küldesz. (A pontos SMTP beállításairól a tárhely üzemeltetője tud infót adni!).Egyik tárhelynél így adják meg pl:********************************

Secure SSL/TLS Settings:Outgoing Server: server61.web-hosting.com SMTP: Port 465

Authentication is required for IMAP, POP3, and SMTP.Username (Létrehozott email + a megadott jelszó)

***********************************Pl a fenti példában lévő is a google által használt portot foglalja le, ott sem megy (465) a gmail -es smtp.Mindenképp kérdezz rá ezekre, vagy arra, hogy hol vannak ezek megadva! (Minden tárhelyen más!)(A phpmail()-el küldött levél egyébként sem jó, még ha engedélyezett is, mert spam gyanús)