Contact Form 7 ékezetes betűk nélkül

Sziasztok.



A következő lenne a problémám. Másfél éve csináltam egy wp weboldalt a szállodánknak, ahol informatikus vagyok. Contact Form 7-el oldottam meg a kapcsolatot velünk, meg az on line foglalást is. TÖKÉLETESEN működött ezelőtt pár hétig. A kapott levelek szépen ékezetes betűkkel megérkeztek az adott email címre. Aztán pár héttel ezelőtt szóltak a recepcióról, hogy a kapott formokban nincsenek benne az ékezetes betűk. Se “á”, se “ú”, se “é”, se semmi. Egyszerűen eltűnik belőle. Pl. az “Árpád üzletház” szó így néz ki a kapott levélben: “rpd zlethz”. Minden ami a message body-ban van, abból az ékezet eltűnik. Mi lehet a baj? Kipróbáltam más formot is kíváncsiságból, abben is rosszul küldte el.



Köszi előre is a segítséget!

Most még arra rájöttem, ha külső smtp-val küldöm (WP Mail SMTP), akkor nincs gond az ékezetekkel. De nekem ezzel a külsős smtp-vel nem nyerő. Mi lehet a probléma?

szervereden nem állított át valamit a szolgáltató a tudtod nélkül?


Nem tudom, nem értesített róla.

a nem értesített róla dolog jelenti azt, hogy a tudtod nélkül!

Szia.



Egyszer találkoztam hasonló dologgal a laphir.com oldalamon! Ott nem a szerverrel volt a baj, hanem kellett egy új verzióra frissíteni a wordpressen is meg a Contact 7 Form- on is. Szerintem te is próbáld ki azt.

MIndkettőt felfrissítettem, a legújabb verzió van belőlük. Kezdek az őrület szélére jutni. :slight_smile: