Sziasztok!
Tudja valaki a megoldást arra, ha a hozzászólásokat úgy szeretém kijelezni hogy a legfrissebb van felül és nem alul ahogy defaultból van?
Előre is köszönet.
comments.php :
helyett:
köszöntem szépen!
arra van megoldás, hogy a bekegyzések jelenjelek meg fordított sorrenben, vagyis a legrégibb legyen legfelül?
Köszi, majd nekiállok egyszer kiböngészni:
Ez engem is érdekelne, és a berakott linken lévő leírásból megfelelő angol nyelvtudás nélkül nem tudom kibogozni. Ha valaki megmondaná, pontosan mit keressek változtassak meg, annak örülnék! Köszönöm!
A Loop elé tedd azt, hogy
query_posts('order=ASC');
?>
Ennyi.
A "loop" minden file-ban ott kezdődik, hogy
Minden file-ban? Hány file-ban kell ezt megváltoztatni?
Ahány fájlban meg akarod változtatni a postok sorrendjét. Mittudomén, miféle sablont használsz, és hogy abban 5 vagy 25 fájl van-é…
A WP motor különféle template fájlokat használ a különféle “nézetek” megjelenítésére. Nagy angol tudás nem kell hezzá:
http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
Kössz. Persze, nem kell, csak a rendszer kellene ismerni, és azt sem ismerem. Ãgy nem boldogulok vele. Azt sem tudom, hol keressem ezeket a file-okat egyáltalán. Ez így nekem nehéz, sok.
Megnéztem a theme-st, abban nincs ilyen bejegyzés egyik file-ban sem.
Aztán találtam egy wp-app.php-t, amiben még szerepelt az adott szöveg, de oda is hiába írtam be, nincs változás.
Megnéztem a theme-st, abban nincs ilyen bejegyzés egyik file-ban sem.
Akkor rosszul nézted. Vagy rossz helyen. Vagy nem látolsz.
Ha nincs Loop - nincs WP blog.
A használatban levő sablonod (wp-content/themes/te-sablonod-neve/) index.php és archive.php file-ját nézzed!
Oké. Nem én néztem, hanem a Total Commander keresője nézett bele a file-okba, az általad írd szöveg elejét kerestettem vele.
Nem tudom, milyen fura szerzet lehet a sablonom, de ebben csak az index.php-ben volt php if (have…) De lehet rosszul kerestem, mert csak hasonló a tiedhez, én meg sajnos sokat másoltam ki az elejéből. Na mindegy. Ãgy már működik, köszi szépen a segítséget.
WordPress 2.7-ben a Beállítások menüben lehet állítani ezt.
Közelebbről, hol? (félórája bolyongok a Settings-ben, WP 2.7 beta2, és semmi olyat nem találok, ami a postok sorrendjét beállítaná…)
én a kommentekre írtam.
Aha!
Na, akkor pirimidint és BoGárt kell szidni, mert ők “térítették el” (hijack) ezt az eredetileg (címe szerint) kommentekről szóló topikot a posztok irányába… és ezért nem értettük egymást
Bocsánat, csak itt vetődött fel, azért kérdeztem én is itt.
Hm... biztos vak vagyok a témában, de nem találom ezt a lehetőséget a beállítások egyik almenüjében sem. Ãltalános? Ãrás? Olvasás? Vagy hol keressem? :)
Mert kipróbáltam, hogy berakom ezt a kódot a php-ba:
és ez így működik is, csak a commentek sorszámait nem viszi magával. A legújabb lesz mindig az egyes...