Nekem olyan comment plugin kéne, amelyik állandóan generálódó számsorral védett a spamek ellen, vagy olyan amelyikbe nek lehet html kódot írni.
az állandóan generálandó számsor az a captcha lenne? a spam karma-ba bele van építve egy ilyen opció.
a html lebénítását mindenki erre fogja… Nem tudom, lehet hogy kódkurkászás nélkül is el lehet érni. Geeks?
Plusz itt keresgélj, szerintem, van egy-két jó dolog.
Bocsi elírtam, contact form plugin kéne nekem, olyan amivel üzenetet tudnak küldeni nekem, de spam védett tehát számsor generálós vagy nem lehet html-t beleírni…tehát egy e-mail sender php script…
Soha nem használtam, de állítólag működik: két részes plugin, ami direkt spam ellen lett kifundálva - itt.
Köszi dragonzoltan, közben megtaláltam én is
kivállóan működik
na ki lett probalva mind a ketto plug.
captcha vagy micsoda csak akkor mukodik ha vhol “hibazott” mar az illeto vagy ugye eobot/bot/vagy hivjuk barhogy is.
sajnos a ket plugin nem dolgozik ossze; ugyhogy meg mindig keresgelek olyan megoldast hogy ehhez a WSRhez fel lehessen rakni egy ugyanilyen entercodebelowt (captcha vagy mi
)
hiszen tok jo hogy nem tudja meg az emilcimemet, de meg mindig raallithat egy botot hogy spammeljen szet ezen az oldalon keresztul… 
Nekem az a buta kérdésem, volna, hogy ez a plugin melyik amibe most írjuk a commenteket?
Esetleg link?