Sziasztok!
Remélem, jó helyre raktam fel a kérdésemet, de a bővítményeknél gondoltam a legjobbnak. Esetleg ha már volt erről szó korábban, akkor előre is sorry, nem találtam.
Arról van szó, hogy vendégként (ha nincs bejelentkezve), nem lehet hozzászólni a cikkekhez, mert azt írja ki, hogy: Kérem válaszolj.
Telepítve van a Contact form is, de nem értem, hogy hol lehet elakadva a dolog…? Esetleg tudtok ajánlani valami más plugint vagy megoldható anélkül is?
Köszönöm a segítséget!
Talán állítsd be adminban, az “Interakció” részben, hogy vendég is írhasson hozzászólást. A Contact form az email, nem komment küldő.
Pedig direkt be van állítva, a “Hozzászólás írásához regisztráció és bejelentkezés szükséges” rész előtt nincs pipa.
Ãllítsd be alap sablonra (Twentyten vagy Twenty eleven) és nézd meg úgy.
Az nekem miért lesz jó? A mostani sablont akarom használni később is, azzal nem leszek előrébb, ha alapon megy.
Azért, mert most hibát keresel, nem pedig sablont használsz. Az alapsablon, az alapbeállítások többféle nyúzópróbán átestek, ha úgy nem jelentkezik a hiba, akkor nagy valószínűséggel a használt sablonod a ludas a dologban (amire nagy is az esélyed).
A hibafelderítést ezzel tudod meggyorsítani. Amúgy pedig, te kértél segítséget, Syska pedig megpróbált segíteni neked. Ezért nem elegáns így beszólni neki.
Győző, syska… nem beszólás volt, csak értetlenkedtem. Sorry. Szóval kipróbáltam alap sablonnal, de sajnos még így sem működik. Továbbra is ez a hiba áll fent. 
Nos… csak hogy ne az égből várjam a megoldást, így megpróbálom jobban kivesézni…
A comment php fájl tartalma:
global $wpdb;
$sql = "SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved,
comment_type,comment_author_url,
SUBSTRING(comment_content,1,50) AS com_excerpt
FROM $wpdb->comments
LEFT OUTER JOIN $wpdb->posts ON ($wpdb->comments.comment_post_ID =
$wpdb->posts.ID)
WHERE comment_approved = '1' AND comment_type = '' AND
post_password = ''
ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT 5";
$comments = $wpdb->get_results($sql);
$output = $pre_HTML;
foreach ($comments as $comment) {
$output .= "n
"#comment-" . $comment->comment_ID . "" title="on " .
$comment->post_title . "">" .strip_tags($comment->comment_author)
.": " . strip_tags($comment->com_excerpt)
."...
";
}
$output .= $post_HTML;
echo $output; ?>
single php fájl tartalma:
|
<div class="post-alt blog" id="post-">
<a title="Permanent Link to " href="" rel="bookmark">
<?php the_content(''.__('Continue Reading',woothemes).''); ?>
Ezt azért írtam ide, mert az egyik fórumtémában olvastam, hogy a single php-ban talált egy elírást, ami gond lehetett.
Ha azt nézzük, ezek alap php fájlok módosítások nélkül. Elvileg ezeknek működni kellene, nem? Érdekesség, hogy adminként tudok megjegyzést írni, és meg is jeleníti.
Köszönöm mindenkinek előre is!
Egyszerű 
Mondhatnám, hogy szar a sablonod, ami kétségtelen tény, de ebben nem lenne megoldás 
A single.php-ban cseréld ki a
hívást erre:
Köszi DjZoNe, sajnos ez sem segített a dolgon…
Annyi változás történt, hogy szétcsúsztak egy kicsit a hozzászólás mezői. Lehet, hogy a template a sz*r… viszont az alap templateknél sem akar működni… azt nem értem, hogy adminként miért engedi?
Alap sablonnak elvileg jónak kéne lennie… Valami plugin nem kever be?
Nálad valami nagyon elvan rontva szerintem.
Csatolok egy képet a pluginokról.

Dj, igen valami nagyon el lehet rontva… a nagy kérdés, hogy mi… Elvileg csak ez a 2 php fájl kavarhat be? vagy megnézzek mást is?
Debugolás első lépés, kikapcsolunk minden plugint, második lépés, kipróbáljuk az alap sablonnal.
Egyébként lehetséges, hogy örömteli lenne, ha egy url-t is megosztanál velünk, ahol megnézhetjük mi a gond, és nem vaktában lövöldöznénk.
Vagy én vagyok vak, vagy működik. 
Próba folyamatban…
elsőnek kikapcsoltam az Akismet kivételével mindent és beraktam az alap sablont, a weboldalon nem látszik a bejegyzés, de admin felületnél igen, ez már haladás. 
Látom, közben más is próbált, az is megjelent admin részen: “Ez egy csodás teszt hozzászólás”… 
Második lépésként vissza kapcsoltam az új sablont… a bejegyzések még mindig láthatóak…
Akkor most kiderül, melyik plugin szórakozik… lépésről lépésre.
3 plugint kapcsoltam vissza, a hiba ismét előjött…
És… megvaaaaaaaaaaaaan!!!
Óriási katarzis
A “Did You Pass Math?” spam szűrő blokkolta… Köszönöm azért mindenkinek! Közösen megoldottuk.