Sziasztok!
MYgRID2 sablont használok, és szeretném minden nemű formájában a comment lehetőséget eltávolítani, az oldalakról és a bejegyzésekből is, úgy, hogy a “comment are closed” felirat se legyen látható, és tűnjön el a “post comment” opció . A sablon szerkesztőjében csak a korlátozásra találtam lehetőséget, és próbáltam még letörölni a comment file-okat az ftp-ről ,de ettől meg elszáll az oldal, gondolom azért, mert ez is a sablon része…
Külön a postokhoz nincsen lehetőség kipipálni vagy elhagyni a comment lehetőséget!
előre is köszi a segítséget!
A sablon érintet fájljaiból(single.php, page.php, stb) töröld ezt a sort:
köszönöm!
Egyszer már megtaláltam, hogy hol lehet kikapcsolni, most valahogy nem találom:
“A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók:”
A fenti lehetőséget, hol lehet kikapcsolni, hogy a hozzászólásoknál ne jelenjen meg ez:
A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók:
?
?
A sablonodat kell szerkeszteni hozzá: wp-content/themes/[sablonneve]/comments[akarmi].php tipikusan, de ez sablononként változhat.
Legegyszerűbb valamiféle egyszerű szerkesztővel (notepad,notepad++,pspad stb) rákeresni a fenti kódokra (Notepad+±al: Keresés-Keresés file-okban, megadod a mappát a file-név szűrőhőz pedig *.php-t így [bármi].php-ban keresni fog. Esetleg az almappákat is nézesd meg vele.
Sikerült a törlés, viszont most szeretném visszaállítani a lehetőséget. Vissza raktam a page.php fájlba a parancsot, de csak az első oldal alján jelenik meg a comment opció, az aloldalain és a többi oldalon nem. Hogyan tudom beállítani úgy, hogy CSAK az oldalakon igen, de a bejegyzéseken továbbra se legyen?
Előre is köszi a segítséget!
Kedves Győző, admin és egy aktív fórumozó napi 2,5 kommenttel! Köszönöm, hogy ilyen “kedves és normális” hangvételben hívtátok fel a figyelmemet a fórum szabályelveire. Mint ahogyan látható, nem vagyok egy tapasztalt fórumozó, és én a ti segítségeteket kértem! Noha a másik témám duplikáció miatt zárolva lett, és habár kritikus megjegyzést kaptam ott is, de szomorú módon SEGÃTSÉGET azt nem, pedig pont ugyan annyi energiát ölelt volna fel…
Kedves kikike!
Te (is) egy nagyon fontos fórumozó vagy, mint az a pár ezer regisztrált, akire még az adminok, köztük én is, figyelmünket fordítjuk, és igyekszünk valamilyen szabály mentén segíteni, hogy gondtalanul használhassa mindenki ezt a saját energiánkból (és anyagiainkból) fenntartott támogatást.
Itt a Közösség egyik tagja segít a másiknak, ha az a másik nagyon megakadt valamiben, de az nem várható el, hogy mindenki tolongjon egyvalaki kiszolgálására.
Segítséget kértél és kaptál is az egyik irányba, most mire vársz még, hogy visszairányba is vezessenek?
- szedd le a sablon eredetijét és keresd meg a fenti módszerrel a kitörölt sorokat majd helyezd át őket a módosított file-okba.
Ha eddig nem módosítottál rajtuk mást akkor egyszerűen felülírhatod őket
- legközelebb ne kitöröld az ilyen részket, hanem tedd 'megjegyzés' jelek közé így az értelmező átugorja az utasításokat.
így tudsz 'kommentezni':
<?php
//így egy adott sorban mindent
#és így is egy teljes sort.
echo '1
';
//echo '2
';
#echo '3
';
echo '4
';
/*
így pedig
egy
blokkot
ami
akkor
fontos
ha
sok
sort
kellene
egyesével
kommenetezni:
egy /vel nyit majd közvetlen utána egy * és ugyanez megfordítva a lezárása…
/
echo '4
';
/echo '4
';
echo '4
';
echo '4
';/
?>
<?php
//így egy adott sorban mindent
#és így is egy teljes sort.
echo '1
';
//echo '2
';
#echo '3
';
echo '4
';
/
így pedig
egy
blokkot
ami
akkor
fontos
ha
sok
sort
kellene
egyesével
kommenetezni:
egy /vel nyit majd közvetlen utána egy * és ugyanez megfordítva a lezárása…
*/
echo '4
';
/echo '4
';
echo '4
';
echo '4
';/
?>