CMS Members

Kedves olvasók !Azoknak szánom ezt a kis topikot akik szeretnék fizetőssé tenni oldalukat de sehogy sem boldogulnak vele.

Megoldás nektek a cms-membersDemo

FormA plugin képes levezényelni A-Z ig a regisztráció és a fizetés folyamatát és még egy jó pár hasznos funkciót tartalmaz ami egy privát oldal működéséhez szükséges. Hónapokat bajlódtam különféle hasonló modulokkal de csak az idegeskedés volt a végeredmény .

Semelyik plugin nem volt olyan “jól működő” mint ez. Kb 30 perc alatt beállítható teljesen egyértelmű akár még kezdők számára is.Sok sikert kívánok mindenkinek aki szeretné használniCMS Members is really more than a WordPress membership plugin. It not only provides a perfect WordPress As CMS solution for your site, but it can also be your new eCommerce platform. Just imagine having an elegant e-Commerce site built with the power and simplicity of WordPress. We can build you a sign up page, order form, newsletter subscription, premium theme community, etc …

A topikot azért nyitottam mert annyi mindent tanultam ezen az oldalon ezért szeretnék én is valamit letenni az asztalra nektek.

A “cms-members oldal” fertőzött lehet, mert “Bejelentett támadó oldalként” jelenik meg…

A “Demo” alatt sincs semmi…

A weboldaluk átalakítás alatt van. Nálam nem jelzett semmi támadó szándékot.A bővítményt én is használom, de csak felhasználók kezelésére és tagoknak szánt tartalmak védelmére.

Nálam is támadó oldal az FF8-cal, a Chrome-mal látom, hogy átépítés alatt, de üvölt a NOD32, hogy tiltott cím, az Opera 11.52 hallgat, mint a csuka, de mutatja az átépítést, az IE8 ugyancsak kussol, csak éppen a többinél középen lévő ábrát teljesen a bal oldalra pakolja, a Safari 5.1.1 úgyszintén nem szólal meg.Összegzés: mivel az FF és a Chrome jelzett, támadó oldalnak tekintem :smiley:

Nekem is FF8-am és Eset-em van, még sem rinyálnak.