Clean Archives Reloaded

Nem tudom, ismeritek-e, de szerintem iszonyat jó kis plugin! A bejegyzéseket archiválja, úgy hogy írsz egy új oldalt, amibe be kell másolni két sort, és tadaaaam!

Van hozzá admin felület is, és elvileg még akár magyarul is megszólalhat! (Én ezt még nem tudtam elérni… ha valaki esetleg igen, írjon! :slight_smile: )Innen tölthető le, és itt egy demó.

Jól néz ki! Praktikus megoldás.

hö.

ez tényleg jó!!!

Ohh, ez tetszik nagyon! :smiley:

Nem tudom, ki használja, de működik 2.7-ben?

Mert egy csomó helyen láttam, hogy működik, még a szerző oldalán is, de nálam nem! :frowning: Semmi hibát nem ír ki, csupán nem nyitja ki a hónapokat.

a fenti demo lefagyott az imént, bár a szerző lapján tényleg működik…

megvárom a fejleményt, én is használnám lassan! :smiley:

Ja, egyébként működik! :slight_smile: Csak nálam a menü is csúszkált, és gondolom összeakadt a kettő. irritated.gif Csak azt nem értem, hogy 2.6.3 alatt működött mind a kettő, és 2.7 alatt pedig ütköznek.

No, akkor ezt most telepítjük :slight_smile:

Nálam megyen 2.7 alatt (az angol moshublogon).

Nálam nem megy 2.7 alatt. :frowning:

Nincs is script mellékelve… vagy miér tnem megy nálam? (lásd aláírás-arhívum oldal)Valamiért alapba ki van nyílva minden hónap és nem lehet bezárni sem őket… szóval ki listázza, de nem lehet ki-be nyitni-csukni. :frowning:

Nem találtam az archive oldalt, de amúgy nem kell semmi script mellé! Minden benne van abban az egy php oldalban. Amúgy nekem sem ment, de aztán rájöttem, hogy egy másik script-el akadt össze, ami ugyancsak mozgást kezdeményezett! Aztán azt a scriptet megszüntettem, és működött az archivum.Nálad nincs ilyen, ami ugyancsak ezen az elven működik? Ha jól tudom, a jQuery-nek van köze ehhez.