ClassiPress taxonomy/ egyedi mezők beállítása

Sziasztok!

Van egy olyn problémám a classipressel amit sehogy sem tudok megoldani. Igaz kezdő wp-s ként mondom ezt!

Szeretném úgy felépíteni a rendszert, hogy ne csak a kategóriák, és a cimkék legyenek listázva, hanem a megyék stb is. Ezt valahogy hiányolom a classipressből. Ha valamilyen adatot megadnak a hirdetés feladása közben, mint pl Ország, Megye, Város, akkor nem hoz létre nekik egy kategóriát amiben összegyűjti, majd listázhatóvá teszi mint a kategóriát, és cimkét.

Ebben kérném a segítségeteket.

Köszönöm előre is.

Hozz létre egy olyan kategória csoportot, hogy Megyék és abból is lehessen választani. :slight_smile:

Ezt most nem értem :slight_smile: A meglévő kategóriák mellé még hozzak létre egy megyék kategóriát?

Odáig eljutottam, hogy a simple taxonomy pluginnal, létrehoztam egy megyék taxonomia kategóriát, de nem tudom, hogyan kössem össze a megyék egyedi mezővel. Vagyis ha kiválasztják milyen megyéből adták fel a hirdetést, azt nem rakja be automatikusan a megyék taxonomya kategóriába. Kézzel kell hozzáadnom.

Segítségeteket kérném.

Köszi előre is

Én arra gondoltam, hogy a termék kategóriákba hozz létre egy Megyék-et. Amúgy dobd fel a kérdést a fejlesztőnél, a fizetős bővítményekhez jár support is. :slight_smile:

Az úgy nem lenne jó, én szerintem, mert akkor a bővitett kereső nem látja a megyéket. A kérdést feltettem ott is.

Sziasztok

Nem sikerűlt megoldást találni a problémára.

Azért köszönöm.

Ilyen gyorsan feladod? Már a support is visszaírt, hogy add fel? :slight_smile:

Nem adtam fel, de a suportal is elbeszéltünk egymás mellett. kaptam egy számomra semmit mondo linket aminek a műveletét megcsináltam, de semmi értelme. http://docs.appthemes.com/quality-control/adding-and-removing-taxonomies/

Lényeg a lényeg, hogy arra már rájöttem, hogy kell Taxonomyákat látrehozni:

<br />
<?php<br />
add_action( 'init', 'create_my_taxonomies', 0 );<br />
<br />
function create_my_taxonomies() {<br />
    register_taxonomy( 'megyek', 'post', array( 'hierarchical' => false, 'label' => 'Megyék', 'query_var' => true, 'rewrite' => true ) );<br />
    }<br />
<br />
?>
```<br />
Csak arra nem jöttem még rá, hogy ha a hirdető kiválasztja a Megyék mezőnél mondjuk a Baranya megyét, akkor az hogy lehetne automatikusan beíratni a Megyék Taxonomiába.<br />
<br />
<br />
Erre azért is lenne szükség igazából, hogy listázható legyen megyék, városok, stb szerint. Minden apróhirdető oldalnál így is van. Ha rákattintok a Somogy megyére akkor kilistázza a somogy megyei hirdetéseket.

Egyéni mezőben tárolni? A listázásnál pedig ez alapján lekérni?

Igen. mert így linké alakítja.