"class" beírása Author-ok részére

Sziasztok! Az a problémám, hogy az általam használt sablonban a képek jobbra és balra igazítását class=‘r_blog’ illetve class=‘l_blog’ tulajdonságok végzik az IMG tag-en belül.

Az Author szerepkörű felhsználók viszont hiába írják ezt bele az általuk küldött bejegyzésbe, a WP automatikusan kiszedi. Mind az Author-ok, mind a Contributor-ok esetén. Editor-rá meg nem tehetem a felhasználókat, mert akkor (akár véletlenül is) törölhetik egymás írásait.

A kérdésem, hogy létezik-e valami bevált mód ennek megoldására, illetve amennyiben nem, melyik PHP file felelős a korlátozott jogú felhasználók post-jainak automatikus módosításáért? Mert módosítanám, csak nem találtam meg.

A külföldi WP fórumon is feltette már valaki ezt a kérdést, de még nem kapott rá választ. Remélem itt sikerrel járok.Köszönöm!

en a css-ben ajvasolnek modositast

mondjuk valahogy igy:.r_blog { align: right; }

.l_blog { align: left; }

köszi, de ettől még nem tud class-t beírni az Author :frowning:

align-t azt alkalmazhat az IMG-n belül, de az nem megfelelő, mert FireFox alatt az align-nal jobbra igazított kép kilóg oldalt :frowning:

nem tudom miert kene az authornak egyaltalan class-t irnia, szerintem egyszeruen a css-ben kene kijavitani a hibat

milyen hibát? a css-ben nincs semmiféle hiba.

azok a képek, amelyek l_blog osztályúak, balra kerülne, azok pedig, amelyek r_blog osztályúak, jobbra kerülnek. az osztály nélküli képek nem kerülnek sehová.ezután mondd már meg, hogy egy Author hogy tudja jobbra tenni a képet, ha nem tudja osztályba sorolni a képet? hiába írok akármit a CSS-be, ha a WP nem engedi hogy class-t írjon be az author, akkor bármi is legyen a CSS által az adott osztálynak beállítva, semmis lesz, mivel nem lesz osztályba sorolva a kép. :frowning:

ezelott irtad, hogy ff-ben rossz helyen van a kep align right-nal ergo valahol a css-ben van a hiba, ha minden igaznekem az egyik oldalamon tobb mint 10 author van, nincs ilyen problema, siman hasznaljak az align beallitasokat, ezert nem ertem hogy miert kene tudniuk class-t irni…

es egyaltalan miert hasznaljak a forrasszerkesztot? mind1 a te dolgodsok sikert a javitasahoz

szia! félreértetted az első hozzászólásomat. azt írtam, hogy amennyiben formát használnak, az kilóg ff alatt. ezt használhatják is.

amennyiben formát, úgy nem lóg ki, tökéletes. csak ezt ha beírják, akkor a class részt kiszedi a WP.

nem kell tudniuk class-t írni, módosítottam az upload-js.php-t, ami a képek elhelyezéséért felelős, és kattintással lehet igazítani a képeket, és beszúrja a rendszer a megfelelő kódot. csak azt nem találtam meg, melyik file felelős azért, hogy a class-t eltávolítsa az author-ok postjaiból.