Ckeditor - Leveszi a Word formázásokat

Hello!

Ckeditor szerkesztő van az oldalamon, és amikor Word-ből szurok be táblázatot, mely meg van szerkesztve (szegélyek, mintázat, szín stb…) minden formázást levesz róla egy nyers táblázat marad, formázások nélkül! Hogyha word-ből beszúrás parancsot választok felugrik egy ablak oda beillesztem a táblát akkor még jó, de utána már nem!

Tudja valaki a hiba megoldását?

Előre is köszönöm

Sajnos nem erre való az editor. Vagy megtanulsz HTML-ben táblázatokat kezelni, vagy csinálsz egy képernyőmentést a PrintScreen gombbal, majd kivágod egy képszerkesztővel a táblázatot és feltöltöd képként. Ha Excelben csinálsz táblázatot, ott Ctrl+C használatával egyszerűen kimásolható a formázott táblázat, majd beillesztve bármilyen képszerkesztőbe, ugyanígy feltölthető a táblázat képként.

csviktornak tulajdonképpen igaza van, ugyanakkor azt is tudni kell, hogy nagyon sokan vannak, akik a wordpress-t azért választják, mert erős, stabil, biztonságos, és nem kell HTML-ben, PHP-ban, SQL-ben st. forgolódni feltétlenül ahhoz, hogy egy remek honlapja/blogja legyen.Van aki sablont vásárol/csináltat, vagy éppen ingyeneset választ, az ötperces telepítéssel felteszi, néhány bővítményt mellé tesz, és már csak “firkálgatni” kell.Jelenleg a ckeditor bővítménnyel az a helyzet, hogy nem kompatibilis a 3.5-tel (legalábbis jelen pillanatban a wordpress.org oldalon azt mutatja, hogy 1 embernek dolgozik, 15-nek nem.Javaslom az ultimate tinymce bővítmény használatát; nálam minden 3.5 ös oldalon működik, azt tudja, amit leírtál, mint elvárás, sőt, annál sokkal gazdagabb a kínálata. (Legalábbis addig mindenképpen javaslom a használatát, amíg a ckeditor nem kerül frissítésre.)


'Farkas wrote:
csviktornak tulajdonképpen igaza van, ugyanakkor...Értem és köszönöm a segítséget! Feltettem az általad javasolt bővítményt, azonban a táblázat beszúrása után bejön egy "felugró ablak de ez sajnos teljesen szürke semmi nincs bent! A többi menüpont úgy néz ki jó! Mi lehet a gond van esetleg ötlet?

Több oka is lehet, így pl. nem sikerült a feltelepítése (lehet, hogy már a wp frissítése sem futott végig), ütközhet egy másik bővítménnyel, bekapcsoltad a bővítményt, de nem állítottad be.