Letöltöttem egy BuddyPress témát, de az aktiváláskor eléggé nem annak tűnik, mert ami fölül menüként kellene megjelenjen (pl.: Fiókom, Adatlap, Üzenetek stb.), az lent egy felsorolási listában a footer alatt jelenik meg.
Itt a link: http://keresztalja.hi2.ro/
A téma neve Citizen Kane 1.0.2.
Ez a sablon, igaz, hogy kicsit régi (2010. októberi), ennek ellenére valóban BuddyPress theme. Ha nem tetszik, akkor állítgassál rajta, vagy válassz másikat.
Ez a téma nagyon jó lenne, csak a felső menü kellene megfelelően megjelenjen, nem az oldal alján felsorolásként. Hogy oldhatnám ezt meg? CSS-ben vagy valamelyik PHP-ban kellene átírni (header)?
Vedd elő az alapsablont, vagy más BP sablonokat, nézd meg, hogy ott miként van megoldva, és dolgozgass rajta, úgy és annyit, amíg a te elképzelésednek és ízlésednek megfelel.
Vagy - ahogyan már mondtam - válassz másik sablont. Egyáltalán: a sablon szerint hol kellene megjelennie? A sablon honlapja jelenleg karbantartási üzenetet mutat, így látatlanban nehezen dönhető el, hogy rossz helyen jelenik meg, vagy ott is akarja mutatni. Az sem árt, ha pl. letörlöd, újra telepíted, és akkor is megnézed.]
A TwentyTen sablon sem működik ilyen módon, míg más témák igen, tehát a sablonban van a gond, csak nem tudom, hogy mi lehet. Valakinek valamilyen ötlete, mert idegesítő Valószínű a CSS-t kell átírni vagy a header-t, de nem találom, hogy mit pontosan…