Címkék

Az lenne a kérdésem, hogy a honlapomon: http://pc.weart.hu/ mért olyan rondán teszi ki az oldalsávba a címkéket?

A CSS-t egészítsd ki mondjuk egy ilyennel.

Code:div.widget_tag_cloud a

{

margin-right: 3px;

float: none;

}

sajnos a helyzet változatlan ugyan azt csinálja az oldalsáv.

Nincs szunet a cimkek kozott.Code:

.widget_tag_cloud a:after { content: "0020" ; }

Igy mar lesz wink.gif

sok oldalon láttam már ezt a fejlett, modern flash alapú címkéket. szerintem célravezető lene főleg hogy egy pc-s blogról van szó. csak éppen nem tudom melyik az a plugin. :frowning:

Csilli-villi és parasztvakítás, meg google sem szereti flasht :slight_smile:De azért itt van: Flash Tag Cloud

Ah amugy elb*sztam a css kódot, de javítva. Próbáld azzal, vagy Kratka megoldásával.

A Flash-es megoldást én is feleslegesnek tartom, a google nem szereti, én meg most akarok pagerank-ot növelni, és ez így nem fér össze, de azért jól néz ki. :slight_smile:Köszönöm szépen a segítséget, így már tökéletes, mind a kettőt alkalmaztam a biztonság kedvéért (mármint a css kódot) és így jól működik.

Sziasztok!Simple Tags bővítményt használok a címkék megjelenítésére és most egy kis gondom akadt vele.

Egyszerűen bármit csinálok a Simple Tags csak azt írja ki, amit a beállításoknál “Enter the text to show when there is no tag:”-nál megadok. (pl. esetemben nincs címke)Természetesen van bőven címke és ha a sima Tag Cloud-ot teszem ki az meg is jeleníti mind, de a Simple Tags nem.Valakinek nincs ötlete mi lehet a baj?Egyébként gyanús, hogy a widget oldallal lesz valami probléma, mert a Linkeket sem tudom kitenni. Akárhány link kategóriát csinálok azokat nem tudom a bal oldalon hozzáadni, pedig nem üresek.Más blogomnál ilyen gondom nincs és egész nap ezzel szívtam. Már azon gondolkodom, hogy nyomok egy exportot és legyalulok mindent és kezdem előről a blog telepítést. :frowning:Előre is köszi, ha segítetek.harzol