Címkék megjelenítése

Sziasztok!tudnátok segíteni, hogy mit kell beleírnom a design template-ekbe, hogy a hírek mellett megjelenjenek a címék is, amiket rájuk ragasztottam? 2.5-öt használok, és sehol sem találtam meg, hogy melyik függvény listázza a hírhez tartozó címéket.kösz:

JJ

http://codex.wordpress.org/Template_Tags/the_tags

& related

Köszönöm!üdv:

JJ

Lécci, lécci!<?php the_tags(‘Tags:’, ', ', ’

'); ?>Na, ezt hova kell beírni??

a loopba azon belul meg ahol akarod hogy megjelenjen

De pédának okáért a Simple Tags pluginban benne van ez a beállítási lehetőség a wp admin felületén keresztül és akkor nem kell belenyúlni a loopba, ha valaki nem ért modnjuk hozzá. De csak egy ötlet.

http://wordpress.org/extend/plugins/simple-tags/installation/letöltöttem aktiváltam viszont nem jelenik meg az oldalon.tudna valaki segíteni miért nem,?lehet mert valami kodot be kénne szurni viszont azt nem irta a telepítő.

A WordPress 2.5 -ben már beépített “Címke felhő” megjelenítő van. Nincs igazán szükség ilyen kiegészítőkre.Én ilyesmit használok:Code:


Ezt a kódot például beilleszted a sidebar.php-be, vagy oda, ahol szeretnéd, hogy megjelenjen.

De lehet még különböző beállításokat cifrázni: http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_tag_cloud

köszi

Nekem az lenne ezzel a gondom, hogy vmiért nem tud abc rendbe rendezni. Pl. http://kisskd.tx.hu/blog “Címkék”. É-betűsek, az A-sok elé kerültek pl. Mi ennek az oka? javítható?Dani


'kisskd wrote:

Nekem az lenne ezzel a gondom' date=' hogy vmiért nem tud abc rendbe rendezni. Pl. [url']http://kisskd.tx.hu/blog[/url] "Címkék". É-betűsek, az A-sok elé kerültek pl. Mi ennek az oka? javítható?

Dani

tag cloudnak az a lényege, hogy összevissza van, és nem ábécébe.

Így lehet ABC sorrendbe:vagysőt még random is vanAz É-s azért kerülhet az A elé, mert alapból angol betűkre van készítve, mint szinte minden :slight_smile:

simple tags ezen nem szarozik, é-t e-nek veszi oszt jonapot

Na igen, charlie mondja amit én vártam volna … szóval ez az alap tagel nem fog menni? Tudom h lehet rendezni, ez be van állítva, csak nem jól rendez…Dani

Jól rendez, csak nem úgy, ahogy szeretnéd. :slight_smile: :slight_smile:

khm, mindenesetre nem abc sorrendbe rendez …Szerintetek van remény h vmi külsős tag cloud plugin megoldja, vagy az összes ilyen lesz?Dani

Üdv!

Beillesztettem a címkéket, azonban miként lehet korlátozni, hogy csak 2db jelenjen meg az adott résznél?

A post után gondoltad? Ehhez mit szólsz: http://codex.wordpress.org/Template_Tags/get_the_tags Az utolsó példából sztem már át tudod alakítani, ami neked kell, márha egyre gondolunk. Ha mégsem, szólj!

Dani


kisskd wrote:

A post után gondoltad? Ehhez mit szólsz: http://codex.wordpress.org/Template_Tags/get_the_tags Az utolsó példából sztem már át tudod alakítani, ami neked kell, márha egyre gondolunk. Ha mégsem, szólj!


Dani

Igen valami ilyesmire gondoltam. :)


Köszi! Bár azóta, hogy haladjak más megoldást alkalmaztam, viszont már ezt is tudni! :)