Miért is nevetnénk ki? Senki sem jött a kezében WordPress-szel, vagy PHP+MySQL-lel a világra, és mindenki morzsánként szedegeti össze későbbi tudását - azt hiszem… 
Vezérlőpult --> Ãrás —> Bejegyzés —> a szövegmező alatt azonnal (amibe a bejegyzést írod) Címkék fellirat (esetleg Tags felirat) vízszintes, halványkék sávon. Lehetséges, hogy csukott állapotú, ekkor a sáv bal szélén lévő erősebb kék mező fehér színű háromszögére kell kattintani; a sáv alatt egy beviteli mező (lesz) látható, ebbe kell a szavakat beírni, vesszővel elválasztva egymástól, ha többet szeretnél beírni, majd a beviteli mező melletti Hozzáadás feliratra kattintva eltárolod a szöveg megjelölt szavait (a címkéket).
Természetesen, a korábban megírt bejegyzéshez is lehet utólag címkéket beírni, vagy hozzáírni: Vezérlőpult --> Intéző —> Bejegyzés —> Bejegyzés címe (katt rá)----> Címkék (és szerkesztés az előbb leírt módon).
Sziatok!
Csak azzal az együgyű problémámára keresem a választ, hogy a WP post írójában, hol lehet címkéket hozzáadni a posthoz?
(Kérlek ne röhögjetek, tényleg nem találom.)
FGY - legközelebb ilyenkor az első kérdés: hanyas wp?
Ja, és kedves ntibi87!
A WP melyik verzióját használod? Milyen sablonnal, és, ha linket is adnál, akkor az sokat segítene a szakértő Fórumtársaimnak! 
Elöszőr is köszönöm, hogy reagáltatok.
Verzió: 2.1.2
Próbáltam követni, amit Farkas Győző mondott, de nekem csak a következők vannak az Ãrás oldalon:
1.cim
2. bejegyzés
3. feltöltés
4. megjegyzés kivonat
5.Visszakövetelések
6. saját mező
Oldalt a következők vannak:
1.Kategóriák
2.interekció
3. bejegyzés jelszó
4. bejegyzés neve a címsorban
5. bejegyzés állapota
6. bejegyzés időpontja
7.bejegyzés szerzője
A weboldalam pontos URL-ét nem szeretném megadni.
Az extra.hu-n regisztráltam ingyenes tárhelyre. ( Ezért használom 2.1.2., mert az extra-n csak ez működik. A magasabb verziók adminja eltűnik.)
Lenne egy másik kérdésem, lehetséges-e, hogy emiatt nincs címke rovatom mert, nem szerkesztettem át a Textpattern fájlt?
Az extra a következőket írta:
WordPress v2.1.2 (Honlap)
Rendben működik, kizárólag a telepítéshez szükséges jogosultság-állításokat kellett elvégezni.
A Textpattern a következő feltételekkel telepíthető:
- txplib_misc.php: if (substr(php_sapi_name(), 0, 3) == ‘cgi’) sorba, a substr függvény elé egy @ jelet kell tenni
- txplib_db.php: $this->version = mysql_get_server_info(); elé egy @ jel
- textpattern/index.php: elejére error_reporting(0); sort kell beszúrni
De amikor telepítettem( pontosabban kicsomagoltam a WP-t) a fájlban nem találtam (ezt sem) az extrások által leírt sort.
Szia ntibi87!
A textpattern-nek semmi köze hozzá. Ha jól emlékszem a te verziódban nincs beépített címkézés. Tölts le egy plugint és próbáld azzal. pl. http://wordpress.org/extend/plugins/simple-tags/
Címkék 2.3-as WP től vannak.
Az előtte lévő verziókban csak bővítményekkel, mint Ultimate Tag Warrior és társai