Címkék hozzáadása

Miért is nevetnénk ki? Senki sem jött a kezében WordPress-szel, vagy PHP+MySQL-lel a világra, és mindenki morzsánként szedegeti össze későbbi tudását - azt hiszem… :slight_smile:

Vezérlőpult --> Írás —> Bejegyzés —> a szövegmező alatt azonnal (amibe a bejegyzést írod) Címkék fellirat (esetleg Tags felirat) vízszintes, halványkék sávon. Lehetséges, hogy csukott állapotú, ekkor a sáv bal szélén lévő erősebb kék mező fehér színű háromszögére kell kattintani; a sáv alatt egy beviteli mező (lesz) látható, ebbe kell a szavakat beírni, vesszővel elválasztva egymástól, ha többet szeretnél beírni, majd a beviteli mező melletti Hozzáadás feliratra kattintva eltárolod a szöveg megjelölt szavait (a címkéket).

Természetesen, a korábban megírt bejegyzéshez is lehet utólag címkéket beírni, vagy hozzáírni: Vezérlőpult --> Intéző —> Bejegyzés —> Bejegyzés címe (katt rá)----> Címkék (és szerkesztés az előbb leírt módon).

Sziatok!

Csak azzal az együgyű problémámára keresem a választ, hogy a WP post írójában, hol lehet címkéket hozzáadni a posthoz?

(Kérlek ne röhögjetek, tényleg nem találom.)

FGY - legközelebb ilyenkor az első kérdés: hanyas wp?

Ja, és kedves ntibi87!

A WP melyik verzióját használod? Milyen sablonnal, és, ha linket is adnál, akkor az sokat segítene a szakértő Fórumtársaimnak! :slight_smile:

Elöszőr is köszönöm, hogy reagáltatok.

Verzió: 2.1.2

Próbáltam követni, amit Farkas Győző mondott, de nekem csak a következők vannak az Írás oldalon:

1.cim

2. bejegyzés

3. feltöltés

4. megjegyzés kivonat

5.Visszakövetelések

6. saját mező

Oldalt a következők vannak:

1.Kategóriák

2.interekció

3. bejegyzés jelszó

4. bejegyzés neve a címsorban

5. bejegyzés állapota

6. bejegyzés időpontja

7.bejegyzés szerzője

A weboldalam pontos URL-ét nem szeretném megadni.

Az extra.hu-n regisztráltam ingyenes tárhelyre. ( Ezért használom 2.1.2., mert az extra-n csak ez működik. A magasabb verziók adminja eltűnik.)

Lenne egy másik kérdésem, lehetséges-e, hogy emiatt nincs címke rovatom mert, nem szerkesztettem át a Textpattern fájlt?

Az extra a következőket írta:

WordPress v2.1.2 (Honlap)

Rendben működik, kizárólag a telepítéshez szükséges jogosultság-állításokat kellett elvégezni.

A Textpattern a következő feltételekkel telepíthető:

• txplib_misc.php: if (substr(php_sapi_name(), 0, 3) == ‘cgi’) sorba, a substr függvény elé egy @ jelet kell tenni

• txplib_db.php: $this->version = mysql_get_server_info(); elé egy @ jel

• textpattern/index.php: elejére error_reporting(0); sort kell beszúrni

De amikor telepítettem( pontosabban kicsomagoltam a WP-t) a fájlban nem találtam (ezt sem) az extrások által leírt sort.

Szia ntibi87!

A textpattern-nek semmi köze hozzá. Ha jól emlékszem a te verziódban nincs beépített címkézés. Tölts le egy plugint és próbáld azzal. pl. http://wordpress.org/extend/plugins/simple-tags/

Címkék 2.3-as WP től vannak.

Az előtte lévő verziókban csak bővítményekkel, mint Ultimate Tag Warrior és társai