Címkék és "wrappolás"

'Akron wrote:

Quote:

tehát hogy csak beírod a szót' date=' és automatikusan linkel a megfelelő helyre?[/quote']

Igen. valami ilyesmit szeretnék. Illetve félautomatikus is jo lenne. Tehát ha valami tag-ek közé teszem, akkor linkeljen és ne kelljen hozzá ismernem a bejegyzés id-jét.

Bár azthiszem egy wiki és egy blog keresztezése lenne számomra a legmegfelelőbb. Nem ismer valaki ilyet?

Helló probáld ki az IMM Glossary plugint. Az eddigi bejegyzéseidbe is beteszi a linket. A szavak magyarázatába viszont nem.

Egyébként nekem is ilyen wiki-blog dolog kellene egy gallériával. Majd egyszer :)

G.

Hasznos lehet ez az IMM Glossary plug-in. Lehet tudom majd használni, de sajnos nem lehet vele teljesen kiváltani amire erdetileg gondoltam.

Ha sok időm lenne, lehet átrágnám magam a forráson és megirnám a plug-int hozzá. Nem tűnik bonyolultnak. Szerintem már valaki bizt. meg is irta. azért kérdeztem, hátha találkozott már valaki ilyennel. Mégegyszer: a bejegyzéseket cimük szerint linkelni egy másik bejegyzés szövegében.

(Találtam egy WikyBlog nevű dolgot, de az elég kusza. inkább csak wiki mint blog)

IMM Glossaryt át lehetne alakitani erre a célra.

Találtam egy másik plugint is: interlink - http://www.kinkydress.com/php-scripts/interlinks/

Ez gyakorlatilag a fenti célt valósitja meg.

Van egy kis gondom a Ultimate Tag Warrior 3-al. Duplikálja a címkéket a postoknál!

Visszatértem a WP2.09-hez. Az UTW3-ból a 3.0.1-et próbáltam ki.

Van ötletetek esetleg a megoldásra?

Én a Simple Tagging-et hasznalom, nagyon jo, es egyszeru a hasznalata.

Sziasztok!

Nekem az a gondom, hogy egészen addig eljutok, hogy feltettem az UTW-t, működik is szépen, sikerült a sidebar-ra is kitenni a cimkéket, de mivel Magyar oldalról van szó, vannak ékezetes cimkéim. Ebből aztán jó nagy kavar van, mert ha egy ékezetes cimkére klikkelek akkor jönnek a szép hibaüzenetek. Az alábbi esetben ez a “Multimédia” szóra jön elő:

WordPress database error: [Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation ‘=’]

select tag from wp_tags where tag = ‘multim�dia’

WordPress database error: [Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation ‘=’]

select t.tag from wp_tags t INNER JOIN wp_tag_synonyms ts ON t.tag_id = ts.tag_id WHERE synonym = ‘multim�dia’

SELECT * FROM wp_tags WHERE tag IN (‘multim�dia’)

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.* FROM wp_posts INNER JOIN wp_post2tag p2t on wp_posts.ID = p2t.post_id INNER JOIN wp_tags t on p2t.tag_id = t.tag_id WHERE 1=1 AND (post_type = ‘post’ AND (post_status = ‘publish’ OR post_status = ‘private’)) AND t.tag IN (‘multim�dia’) ORDER BY post_date DESC LIMIT 0, 10

select tag from wp_tags where tag = ‘multim�dia’

select t.tag from wp_tags t INNER JOIN wp_tag_synonyms ts ON t.tag_id = ts.tag_id WHERE synonym = ‘multim�dia’

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.* FROM wp_posts INNER JOIN wp_post2tag p2t on wp_posts.ID = p2t.post_id INNER JOIN wp_tags t on p2t.tag_id = t.tag_id WHERE 1=1 AND ((post_type = ‘post’) AND (post_status = ‘publish’ OR post_status = ‘private’)) AND t.tag IN (‘multim�dia’) ORDER BY post_date DESC LIMIT 0, 10

SELECT * FROM wp_tags WHERE tag IN (‘multim�dia’)

Van akinek ezt sikerült már megoldani?

hogyan lehet azt megoldani hogy csak az első 100-150 leghasználtabb cimke jelenjen csak meg az oldalon?

Diotoro,

hányas WP? Új install vagy frissités?

Ha 2.x verzió, próbáld meg kitörölni a charset és collation sorokat a wp-config.php file-ból.

Efrud:

Az 50 helyett bármilyen számot használhatsz…

moshu,

friss install 2.2.2

Diotoro,

és megpróbáltad-é, amint fentebb irtam, törölni ezt a 2 sort a wp-config file-ból:

define(‘DB_CHARSET’, ‘utf8’);

define(‘DB_COLLATE’, ‘’);