címke kereső

Bocsi, ha rossz helyen nyitottam új témát, de még új vagyok és nem nagyon ismerem a szabályokat. Amire szeretnék választ kapni: van egy szerteágazó, hatalmas adatbázissal rendelkező oldalunk. A sima “Keresés” működik, de a találatok szűkítése érdekében szeretnék egy olyan keresőt is “bevetni” mely kizárólag címkékre tudna keresni. A címkefelhő nem tetszik, meg ahhoz túlságosan sok a címkénk, hogy használható legyen.

Van ilyen megoldás? Köszi a segítséget.

Jó helyre nyitottad, de azért a Fórumszabályzatot nem ártana elolvasnod. :wink:Ezek közül válogass: http://www.google.hu/search?q=search+in+wp+tags+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

Jelentem elolvastam. :rolleyes:

Köszönöm, a google-n nézelődtem én is, de “titokban” abban bíztam, hogy itt kapok konkrét, bevált plugin-ra javaslatot.

  1. http://wordpress.org/extend/plugins/search-tags/
  2. http://wordpress.org/extend/plugins/search-everything/

Köszönöm az eddigi segítséget, nekem ezt adták ki “ukászba”:

“olyat találj, amely widget, search és dropdown is egyben” - létezik ilyen?

Háááát … ezt már nem tudom … Szerintem ird be a wordpress.org-on a plugin kereső listába, hogy search tag widget dropdown. Aztán jöhet egy halk ima, hátha … :wink:

Címkére szerintem nincs értelme. Mekkora lenne a lenyíló menü, ha minden címkét megjelenítene amikor lenyílik? Szerintem akkor már csináljátok meg úgy, hogy kategóriára szűrve lehessen keresni és a kategória nevek legyen a lenyíló menüben. Tisztában vagyok azzal, hogy nem erre kerested a választ, de az általad említett címkés megoldást nem látom át, hogy hogyan képzeled el a működését.

“Találtunk” egy címkeszűrőt mely már majdnem azt adja vissza, amit szeretnék, de ahogy fogalmaztál, a lenyíló menüből elég sok címke jön elő. Nem árulok zsákbamacskát: www.ftcbk.hu

Az oldalon feldolgoztuk a Ferencváros 110 éves történelmét, összes mérkőzését. Amikor elkezdtük, még nem gondoltuk, hogy ilyen hatalmas adatbázissal fogunk dolgozni. A beépített kereső elég általános, és mivel nagy gondot fordítottunk a címkékre, visszakeresni azzal lehetne a legpontosabban.