Cíkkírás más néven

Sziasztok!

Keresek egy plugint. Az a lényeg, hogy van egy havi újságnak egy oldal és mikor feltöltök egy cikket, akkor ki lehessen választani, hogy milyen néven írok(, pl. egy legördülőmenüből, vagy hasonló). Vagy az hogy a felhasználó helyére megy (ez lenne a legjobb) vagy a cikk mögé beszúrja a nevet. Mindkét megoldáshoz kell a neveknek (íróknak) egy-egy profiloldal, amin rajta van az is hogy miket írt (és hogy melyik számban (hónapban) és egy link a cikk oldaláról. A profilier pluginnal próbálkoztam de azzal ilyet nem lehet.Szóval:Cikk:
 1. cikk

  Írta: János [link a profiloldalára]  Cikk
  Profiloldal:

  János

  52 éves

  stb.  Cikkei:

  • Január
 2. cikk
 3. cikk

  • Február
 4. cikk
 5. cikk  Előre is köszönöm.

Plugin nélkül is megoldható. WP-ben több nicknevet is használhatsz. A többire meg talán jó a buddypress plugin.

Több nicknevet hogyan lehet? Azt tudom hogy a személyes profilnál lehet, de én ott csak hármat tudtam és nekem olyan kéne, hogy közvetlenül a bejegyzésírásnál lehessen múdosítani és kb. 20db nick kéne.

Meg lehet úgy csinálni, hogy létrehozod a 20 db usert,és a post írásakor alul be tudod állatani,hogy ki legyen a bejegyzés szerzője…

azt meg, hogy a nevére kattintva mit írjon ki, az author.php fájl szabályozza a témában.

Bár néhány téma nem tartalmaz author.php-t,ott meg kell csinálni…magyarul lopni egy olyan témából,amiben benne van:)

Feltelepítettem a Profiler-t. Hogy lehet beállítani, hogy minden cikknél kiírja a szerzőt? Egyszer sikerült és ott volt, de utána többet nem írta ki. Az author.php hol van?Kérlek segítsetek.

lehet, hogy sehol! ez a fájl alapból hiányozni szokott a sablonok többségéből.úgyhogy csinálj magadnak egyet: http://codex.wordpress.org/Author_Templates

A szerzőt a témában a


Code:kóddal tudod kiíratni a linkje pedig

Code:, választani hogy ki írta, azt pedig az új bejegyzésnél egy legördülő listából tudod kiválasztani, ha van több user. A profile oldalt is egyszerűen tudod módosítani.

példa:

Code:

<a href="">

Lehet, hogy nem figyeltem rendesen. Ezt az author.php-t hová kell rakni? Elég annyi bele, hogy


Quote:

<a href="">


?

nevembalint.Admin > Megjelenés > Szerkesztő …Általában a fősablon (index.php) fájlba…, és/vagy a bejegyzés fájlba (single.php) (és minden olyan helyre, ahol látni szeretnéd)Általában a cikk címe után:

Quote:
<a href="" rel="bookmark">és általában a bejegyzés tartalma elé:

Quote:

Keresd a Cimke (the_tags) és a Kategória (the_category) utasításokat, és mellé/elé rakhatod...

Az archívum részét nem találtam a wordpressnek. Úgy kéne hogy csak havi lebontásban és a főoldalon az egyhavi bejegyzések jelenjenek meg. és az előzőbejegyzésekre kattintva is havi lebontásban legyenek.Köszönöm az eddigieket is és előre ezt is. (:

Widgetben alapból van ilyesmi:

Archívum

Havi archívum a blog bejegyzéseibőlEz pedig az egy évnél régebbi lapok esetében a Widgetek hónapok felsorolását két hasábba rendezi:

http://wordpress.org/extend/plugins/compact-monthly-archive-widget/

Köszönöm, megtaláltam. Azt viszont nem találom, hogyan beállítani azt hogy az oldalakon ne 10 vagy 11 vagy akármennyi cikk legyen hanem havi lebontásban. Ha egy hónapban 5 post volt akkor annyi, ha 12 akkor annyi legyen egy oldalon.Előre is köszi.

Ezt sehogy. Ilyen beállítás nincs. Használj archívum plugint (clean archives reloaded), ami pl így jeleníti meg neked:

http://www.aliensonline.hu/?page_id=982

Nah már majdnem kész vagyok. Két dolog dolog van még. Egyik, hogy nem találom sehol, hogy a menüben lévő linkeket hogy lehet módosítani (pl. az rss hírekre való feliratkozást törölni). A másik egy plugin, a User Photo. Minden frankón megy csak egy nem. Van egy olyan oldal, hogy Szerkesztőség, amit Profilerrel csináltam, ott vannak a szerzők és oda szeretném kitenni mindenkinek a képét. Van egy oldal ahol mindent szépen leír, hogy hogy lehet behívni a képet: http://wordpress.org/extend/plugins/user-photo/

Ezzel az a gond, hogy nem nagyon értem, mit kell beleírni a Profiler fájlába. Amit eddig próbálkoztam, ott a php lefutott de képet nem rakott ki. Az a lényeg hogy minden felhasználónak ott legyen a képe a felsorolásnál, a Szerkesztőségben.Hogy lehet ez megoldani, ill. a menüt hogy lehet szerkeszteni?Előre is köszönöm.

A menüs szerkesztéshez sanszosan a header.php-ban kell kutakodni, nagy valószínűséggel ott lesz valahol az RSS rész…

Az user-photo a 2.7-ig kompatibilis. Keresni kellene másikat, vagy megvárni míg frissül. Lehet a keresőszó a wordpress.org-on a gravatar, avatar is.

Az imént kipróbáltam 2.7-essel, de a honlapon írtak ott sem működtek. Viszont a 2.8-nál ha beírtam hogy jelenítse meg az author képét akkor megjeleníti annyiszor ugyanazt a képet ahány felhasználó van, a táblázaton kívülre, felülre. A 2.7-nél ez sem ment. Szerintem valami az azonosítási probléma lehet, mert a php lefut, de nincs kép, csak a helye. És ha olyan helyre teszem be a hogy hívja be a képet, ugyan akkor sem jelenik meg, de a cellát viszont kitolja.