Cikket definiáló plugin

Sziasztok !Még most próbálgatom a WP-ben rejtőző lehetőségeket és szükségem lenne egy alább leírt pluginre, ha létezik. Sajnos nem tudom, hogyan keressem, mert találtam már FORMIDABLE és TDO MINI Form plugint, de a jelek szerint nem erre lenne szükségem. A FORMIDABLE majdnem olyan, de nekem nem az kéne, hogy a kitöltött adatokat elkűldje nekem levélben, hanem arra, hogy az felkerűljön az oldalra, mint post. Persze miután egy Admin kozmetikázta és engedélyezte.Tehát, ami nekem kellene:Egy olyan plugint keresek, amivel előre definiálhatnám a bejegyzés bekezdéseit, sorait.

Az oldalon regisztráltak rányomnak a kérdőiv szerű (?) oldalra, szép sorjában kitöltőgetnék az definiált sorokat (pl.: név, kép tartalma, megjegyszés, stb.), feltöltenének képeket (ha szükséges) ráböknének, hogy elkűld és nekem már csak moderálásra és engedélyezésre érkezne egy levél.Esetleg még jó lenne, ha azt is tudná a plugin, hogy egy adott blokkot (pl.: képfeltöltés+megjegyzés+stb.) egy HOZZÁAD gombal lehetne bővíteni, mivel előfordulhat, hogy több dolgot (képet) szeretnének feltölteni és mindegyikhez hozzászólást írni, de jó lenne, ha nem Én adnám meg előre, hogy modjuk van 3 ilyen lehetőség, közben az illető egy 4-es tételt szeretne feltenni.Remélem érthetően írtam le.Köszönöm előre is a segítséget!Üdv !

Szerintem neked egy űrlap kitöltő pluginre van szükséged, nézd meg:http://forum.word-press.hu/topic/1017-cformsii-urlap-keszito-plugin/

http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin/

Köszi szépen, megnéztem.

Sajnos ez is csak mailben elkűldi a kitöltött lapot és nem publikálja (mondjuk piszkozatként).És az ismétlődő blokk plusz/ismételt hozzáadását sem sikerűlt vele megcsináltatnom.

Akkor olvasd el ezt és sikerülni fog:

http://www.life-univ.com/ubh/cforms_sugo/cformsii_sugo-wordpress.htm#inserting