Cikken belül több szavazás

Egy olyan pluginra, vagy megoldásra lenne szükségem, amellyel egy oldalon, vagy blogbejegyzésen belül korlátlan számú szavazást tudok közzétenni? Az oldalon alapvetően sok kérdés lenne a bejegyzés címe és több fajta választ jelenítenék meg, melyek külön külön lehetne értékelni csillagokkal!Köszönöm előre is a segítséget!

A WP-Polls erre tökéletesen megfelelő, innen letöltheted: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-polls/

Bocsi, hülye vagyok - ez amit írtam a csillagos részt nem tudja.

a kedvencem: http://wordpress.org/extend/plugins/gd-star-rating/

solano4!Ne kárhoztasd magad; a kérdés a szavazáson volt, és nem az értékelésen!A címben, és a leírásban is - elég részletesen - szavazásról volt szó.A szavazás az, amikor egy vagy több kérdésre megadott válaszok közül kiválasztjuk az egy vagy több helyes választ. Ez a wp-polls.Az értékelés az, amikor véleményünket (akár adott szempontok mentén) rangsoroljuk. Ez a gd-star-rating.Ami viszont ennél is fontosabb, hogy próbáltál segíteni, majd észlelve saját (kis) hibázásodat, korrigáltál is. Szép volt!

ááá, emberek, ma több hónap után ismét kipróbáltam ez a GD Star Rating kiegészítőt… ááááá hatalmas. Űber brutál mivé fejlődött… el sem hiszem. Le sem lehet írni, mennyi mindent tud…, de még azon túl is… ááá, ilyen nincs is. Álmodok. Valaki csípjen meg… Az általam eddig kipróbáltál összes pluginok közt egy a csúcs, ez visz mindent. Bárki, akinek értékelő plugin kell, ki se próbáljon mást, ez a pluginok koronázatlan királya!!! Na, ez az ami tutira fog kapni tőle donate gombot :smiley:

jahhh, és még át is lehet vele konvertálni (importálni) a másik három népszerű értékelő plugin eredményeit (Star Rating for Reviews + Post Star Rating + WP-PostRatings) - tehát akinek régebbi (másik) rendszere van telepítve, azoknak sem kell lemondani erről a rendszerről.

Megyek, leteszteltem valahol nem publikus helyen, mit tud kezdeni 13ezer WP-PostRatings értékelés importjával :slight_smile: