Sziasztok!
Szanaszét kerestem már magam és nem találtam egy olyan plugint ami automatikusan feltolja a facebook oldalra az új cikket.
Kipróbáltam néhányat, de majdnem pilótavizsga kell hozzájuk (pedig az van) . Nem kell dizájnos grafikus felület, meg semmi csak egy automata funkció. >> bekapcsol, facebookra feltol és kész.
Próbáltam a facebookon is beállítani, régebben lehetett megadni a blog rss feed-et és megjelent a jegyzetek között a cikk. Mostanra mitha eltünt volna ez a lehetőség. emiatt az öszzes oktatóanyag ezzel kapcsolatban hasznavehetetlennek tűnik.
Ha valaki ebben spiller, és tudja a megoldást annak is örülnék.
Előre is köszi!
Üdv.
Ezt a bővítményt tudnám ajánlani, azt is ki tudod választani rajta, hogy a rajongói oldaladra illetve a saját profilodon publikálja a cikkat vagy bármit.
Valamint rengeteg egyéb funkció is van benne.
Simple Facebook Connekt
Megnéztem.
Kösz, de pont az a bajom vele, hogy :
Nekem a már fent említett egyetlen funkcióra lenne szükségem.
Ehhez hasonlókat már találtam én is
Akkor csak azt az egy funkcióját kapcsold be, ugyanis minden funkciója külön ki/be kapcsolható.
Nekem működik a facebook-on az rss. Facebookon az Rss graffiti alkalmazás nekem teljesen jól megoldja.
Nekem működik a facebook-on az rss. Facebookon az Rss graffiti alkalmazás nekem teljesen jól megoldja.
Épp most bosszankodom:
Az RSS graffiti nem fogadja el a címet, küld a W3C valid-álásra, ott megfelel, és mégsem fogadja el. A hírolvasók is olvassák.
A hajam kihullik ezektől a dolgoktól...
Van 5leted?
Nagyon jó kis bővítményt linkeltél joki:) Ki is próbálom
Örülök, hogy mindenki örül! 
Feedburnert használva sem müxik.
5lete van valakinek?
Fb-on nincs alapba RSS olvasás funkció? Nekem mintha rémlene…
Azelőtt volt: a jegyzetekbe lehetett importálni, de mára megszűnt, legalább is én sehol nem találom ott, ahol azelőtt volt.
Most az idővonalra sikerül az RSS graffiti-vel de csak az új cikkeket. A régiek nem mennek át, hiába állítom be az RSS GRAFFITI felületén.