Cikkek átirányítása aloldalakra.

Sziasztok.Amikor írok egy új cikket, mindíg a “főoldalon” jelenik meg egymás alatt, mint egy blog. Azonban több aloldalt is szeretnék, ami a fejlécről elérhető lenne (screen). Hogyan tudom beállítani, hogy a megfelelő cikkek, a megfelelő oldalon jelenjenek meg?

Elnézést a láma kérdésért, de a weboldalkészítés felfedezetlen terület nekem… :frowning:Esetleg egy plugin, ami beállítás után ezt megteszi helyettem? :rolleyes:

Vagy valami egyszerű megoldás?Nagyjából két napot töltöttem a fórum olvasásával, de nem találtam rá egyszerű megoldásra.

Kérlek segítsetek.

A kategóriákat teszed a fejlécbe, nem az oldalakat és akkor mondjuk ott lesz hogy országjárás, kütyümúzeum ezek a kategóriák. Abba vannak a bejegyzések és amikor oda kattint akkor csak azok fognak ugyebár megjelenni. Ha éppen a sablonod header.php fájljában az oldalak vannak listázva ilyesmi formán: wp_list_pages akkor le kell cserélni wp_list_category-ra. Ha az index.php fájlban a loop elé ami így néz ki:Code:


Beteszed ezt:

Code:

akkor a 3-ad és a 12-es ID-jü kategóriák bejegyzései nem fognak megjelenni a főoldalon. HA nincs kedved kódokkal foglalkozni akkor az ACE plugin is ezt csinálja neked, amit nem mellékesen DjZoNe készített. :)

És a kategóriákat hogyan teszem a fejlécbe? Ugyanúgy fog látszani mint ahogy az oldalak látszódtak?

'Efrud' wrote on '2009-11-18:
A kategóriákat teszed a fejlécbe,

Pluginnal csinálnám, a kódba nem merek belenyúlni…

Szeretnénk létrehozni 3-4 kategóriát és ebbe besorolni a bejegyzéseket, és ezeket a kategóriákat megjeleníteni a fejlécben, és utána pedig a kategóriába tartozó bejegyzések listáját ha rákattintunk, ebben kellene a segítség.

A megoldást a Category Pages, a My Page Order, és egy kis adatbázis turkálás hozta meg. Köszönöm a tanácsodat.