Cikk/hozzászólás értékelő plugin hiba

Sziasztok!Olyan problémám van, hogy egyik pluginom üt egy másikat. Szóval van egy alapból létező lehetőség: média beillesztése/feltöltése. Ha bekapcsolom a plugint, nem működik a média beillesztése. irritated.gifHogy lehet megoldani, hogy ne üsse egymást a két dolog? Miért lehet ez a hiba?K

Gondolom script akadás van. Használj másik plugint.

Köszi.Létezik plugin képek beillesztésére (hozzászóláskhoz/oldalakhoz?)

Mert az értékelő plugint semmiképp sem szeretném lecserélni…

Értékelő pluginból több van. A képfeltöltősnél csak valami komolyabbra, pl. NextGen-re lehet cserélni vagy keress rá, hogy picture upload.

Saját értékelő pluginem van, magyarra fordítottam, így azt meg szeretném hagyni mindenképpen. Valamit kell találnom… :unsure:

Ja, ezt másutt is megkérdezted.

Próbáld meg inkább a core fájlokat megtartani, jobban jársz… :wink:

Győző, és ez pontosan mit is jelent? (core=mag)

Az értékelő plugin akkor ennek számít, mivel a sablon saját része. De üti az alap feltöltést. Keresgélek, de nem találok plugint a képek megjelenítésére/feltöltésére.

( Apu, köszönöm, hogy emlékeztetsz rá! :wink: )

Mivel a WordPress Magyarország Fórumán vagyunk, esetünkben a core - ugyebár - a WordPress… :wink:Egy bővítmény, ahogyan az a nevében is benne van: bővítmény, az eredeti forrás (core) bővítménye. Az pedig egy másik érdekesség, hogy az eredeti fájl bővítő bővítmény egy nem eredeti sablonnak a kiszolgálását bővíti. :slight_smile:Magyarul: értékelőt keress, ne az eredeti fájlfeltöltőt akard mindenáron helyettesíteni - szerintem… :wink:

Értem! :slight_smile:Csak oly nehéz elengedni, hogy találtam egy ilyen profi értékelőt, ráadásul már magyarra is fordítottam…Valahogy megpróbálom megoldani, mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítséged, syskáét szintúgy! :wink: