Cikk ajánló - Vagy news ticker

A pdafanclub.com -on látható a menüsor alatt egy ajaxos cikkajánló, vagyis news ticker. Érdekelne hogy van-e ilyen wp-re vagy hasonló, minőségű, állítható méretű. Amit most kiraktam az új bogomra azt találtam csak, de eléggé az 1990-es éveket idézi. Az még jobb lenne ha a kivonat tartalmát jelenítené meg, így lehetne egy külön bevezetőt írni, egy kis képpel.

the_excerpt a kivonatnak, ilyen izés effektet meg pl. SmoothGallery -vel tudsz (vagy ezer mási keszköz van)

nálam úgy van, hogy van erre egy külön kategória, képet egyéni mezőbe tárolok, stb.

No, a tiéd is jónak tűnik! Gondolom kilehet hozni egész oldal szélességűre is. Ezt akkor a Smooth G plugin vezérli és egy külön kategóriából kapja az inputot?

nem, ez nem plugin. egy keretrendszer. le van dokumentálva, hogy mit, hogyan kell neki megadni.

a paramétereket meg témaban adom át, sima wp lekérdezésekell, fgv-ekkel.

lehet teljes oldalra is csinalni, az csak css kérdése.

Értem. Nekem valami olyasmi kéne ami automatikusan venne adatokat, rss-ből, mert a cikkíróim felének még a wp-alapműködését is nagy erőfeszítés elmondani, hát még azt hogy írjon egy külön kategóriába is, hogy lekérdezhető legyen. Ha a more tag használatára rá tudom venni őket és nem én szerkesztem utána, akkor már szép napom van.

mp33portal.

Nekem ez csinálja http://www.featuredcontentgallery.com/

Annyiban automatizált, hogy egy bizonyos kategóriából veszi a kiemelt cikkeket, annyiban viszont nem, hogy mivel itt képet is megjelenít, emiatt képet kell rá szerkeszteni, és beleírni a cikkbe (a saját mező részbe megy az kép url-címe)

De …

1. Biztos ki lehet venni belőle a kép megjelenítését (ha másnem, hát hack)

2. Vagy az adminban is lehet, hogy ezt a képfunkciót ki lehet kapcsolni, mert most megnéztem, van benne egy ilyen pipálható rész (szerintem ez az, de ha nem, akkor tévedtem)

Quote:

i]pipa[/i Check here if you want to use a custom thumbnail image in your gallery.

Key: thumbnailimg - Insert the url of the image in the value.

Köszi. Ez olyan mint Charlie-é. Csak rálehet venni valahogy mindenkit a közös szerkesztési szabályok betartására. Vagy legfeljebb erre alkalmazok egy külön kiképzett szerkesztőt :smiley: