Chet Baker kódnéven megjelent a WordPress 2.8-as, legújabb verziója

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Chet Baker kódnéven megjelent a WordPress 2.8-as, legújabb verziója című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Chet Baker kódnéven megjelent a WordPress 2.8-as, legújabb verziója]

Már eljött az este és az ígért magyar sehol? Nem vagyok türelmetlen, csak kérdezem. Behalt félúton az angol telepítése és úgy döntöttem kézileg már csak a magyart rakom fel.

Azért annyira még nincs este. A nap 24 órából áll, és ott van még az éjszaka is. :slight_smile:

Éjfélig nem várok. Inkább leszedem az angolt és ezt a félig elkészült magyart. Pont egy átköltöztetés közepén vagyok és előtte frissíteni akartam az egészet, majd átköltöztetni de megált internal server errorral és azóta nuku admin. Marad a kézi UPDAT.

Sziasztok, adódott némi problémám a 2.8-as verzióval. Frissítettem, és azt tapasztaltam, hogy a vizuális szerkesztőm nem működik, illetve a widgeteknél lehetetlen huzigálni vagy szerkeszteni a menüket. Mi a probléma?

Szervusz Béla!

Most a 2.8.1-es verziónál tartunk. Frissítsél arra, FTP-vel. Hivatalos támogatás, Fórum a WordPress Magyarország oldalain: http://forum.word-press.hu