Sziasztok.
oldalba beépitett chat-et szeretnék, nem a facebook-ra hajazó, és máshol regisztrálós chat-ekre gondolok.
olyasmi kéne mint a quick chat. ami a nevével ellentétbe éppen hogy nem gyors hanem piszok lassu, és az egész oldalt is lasssitja, pedig pont az lett volna a király. az oldalbol veszi átt az usereket, plusz képüket is kiteszi.
vagy ha van száz százalékos trükk, amivel goyrsithatom az oldalt, az is jöhet.
köszi.
köszi. van amatőröknek magyar leirás, hogy tudom pl ezt fixálni egy widget-be? 
Én nem ismerem, de úgy tűnik nekem, nem amatőröknek való bővítmény ez. Ha tudsz angolul, akkor olvasd el a reviews-t a fenti oldalon, és látod, hogy néhány felhasználónak nem működött webszerverén, mert túl nagy adatforgalmat generált. Én nem bajlódnék vele, hacsak nem nagyon-nagyon fontos.
A saját szerveren elhelyezett chat-et én sem ajánlom, mert valóban nagy forgalmat generálhat. Több olyan chat bővítmény is van, amelyek online chat-szolgáltatókon keresztül bonyolítják a forgalmat.
Pl. az általam ajánlottnak van egy pro verziója is, az éppen olyan.
Egy Google automatikus fordítással (ha nem megy semennyire az anglikán)annyira le tudod fordítani, hogy meg tudjad csinálni.
(de akkor sem ajánlom.
)
Ha widgetbe szeretnéd a chatboxot, akkor a shoutbox kulcsszóval is rákereshetsz. Régebben használtam egy chatboxot, de az is leterhelte a szervert. Amit mostanában próbáltam, és jól működött (magyar nyelv is van benne): https://wordpress.org/plugins/schreikasten/