Sziasztok!
Van egy adatbázisunk teljesen sajátos adatbázis-szerkezettel (nem MySQL alapú), melyhez kaptunk egy kereső felületet. A találatokat egy CGI fájl adja vissza. Azt szeretném, hogy a találati oldal azon a wp-s oldalon jelenjen meg, ahol a kereső űrlap is található, ne a saját html-oldalon. Mit tegyek?
Remélem jól írtam le a problémát, elég hiányosak az ismereteim ezen a téren.
Segítségeteket előre is köszönöm.
…ha csinálsz egy page template-et és abban hívod meg a cgi keresés találatát…?
Én curl-el hivogatnám ezt a CGI-t.
Viszont ehhez egyedi fejlesztés lesz szükséged, plugint nem fogsz találni hozzá csak így.
'mano' wrote on '2011-02-21:
...ha csinálsz egy page template-et és abban hívod meg a cgi keresés találatát...?
Na ezt és amit DjZone írt, ki tudnátok fejteni bővebben? Ez a bajom, hogy nem tudom, hogyan kell meghívni :(
Ha én nem fejtem ki, más sem nagyon fogja.
Ezzel jobban jársz, ha megbízol egy fejlesztőt, mert kész megoldást nem fogsz rá találni.
amit én írtam, benne van a wordpress codex-ben.
“wordpress page template” a keresőszavak
'mano' wrote on '2011-02-22:
amit én írtam, benne van a wordpress codex-ben.
"wordpress page template" a keresőszavak
Persze, de nyilván step-by-step leírást vár, azt meg csak úgy pacsira senki sem fog írni.
Főleg 0 konkrétummal.
'DjZoNe' wrote on '2011-02-22:
Persze, de nyilván step-by-step leírást vár, azt meg csak úgy pacsira senki sem fog írni.
Főleg 0 konkrétummal.
Nem teljes választ várok, csak nem is igen tudom, hogy kérdezzek, mert nem ismerem ennyire a szakzsargont :)
Szóval. Szeretném a könyvtárunk katalógusát wp alá tenni. Fogalmam sincs, hogy ez lehetséges-e egyáltalán. Van egy tesztoldal. Itt próbálkozom: http://jaszkonyvtar.hu/jaszbereny/?page_id=41 Betettem ide a kereséshez tartozó formot. Azt szeretném, ha a találat is itt jönne, és ne generált html-ben. Meglehet ez csak egy sor a keresés gombnál. Vagy ezt a .js-ben kell megpiszkálni?
Ha kipróbáljátok, keressetek ékezet nélkülit, mert még a karakterkódolással is van probléma.
Jól kérdeztem? :)
'nagynikker' wrote on '2011-02-23:
Ha kipróbáljátok, keressetek ékezet nélkülit, mert még a karakterkódolással is van probléma.
Közben egy súgás alapján betettem ezt accept-charset="ISO-8859-1" a form tagbe, így chrome és ff alatt már Rejtőre is ad találatot. Ie alatt nem jó :(