cformsII - fájlfeltöltési útvonal nem létezik?!

Hello!Olyan gondom van, hogy már lassan egy hete kínlódok a cformsII file upload beállításaival. A feltöltési mappa beállításánál, minden próbálkozásomra azt írja ki, hogy:“Nem találtam a megadott feltöltés könyvtárat! Kérlek ellenőrizd, hogy létezik-e?”Ez lenne az útvonal:

/home/website_neve/www/html/wp-content/plugins/cforms/attachmentsPróbálkoztam a fenti path különböző kombinációival, akkor a “Feltöltés könyvtár URL” mezőbe beírtam a teljes webes elérési utat (http://www. … /cforms/attachments), de így sem működik a dolog.Olvastam súgót, de sem ott sem a neten nem találtam ilyen jellegű problémára megoldást (egyáltalán ezt a hibajelenséget se - úgy látszik mindenkinél műxik csak nálam nem irritated.gif )Egyébként WordPress 2.6.5 & cFormsII 9.2-ről van szó.Tudnátok valamit tanácsolni?(ha kell még valami plusz infó akkor szóljatok)Üdv.

Alapesetben a bővítmény a /wp-content/uploads könyvtárat használja (létezik?, írható?), és a beállítás első sorába csak annyit kell beírni: uploadsHa nem azt használod, akkor első sor üres, a második sorba írod: /wp-content/eleresi-utA mező a feltöltési doboz alkalmazásakor töltendő ki.U.i.: Nem kellene a WP 2.7-re és a cForms 10.1-re frissítened? :slight_smile:

Szia Győző!Akkor először megpróbálok egy cForms 10-es upgrade-et, aztán majd meglátjuk mi lesz…Köszönöm!

Megvan a megoldás!A tárhelyszolgáltatómtól kaptam ezt a levelet:

“…a webszerver alapértelmezett konfig állományában tiltva van a file feltöltés.”Kijavították, most már működik!

Azért a 10.1-es frissítés hasznos volt.Üdv.