cforms II version 7.3

sziasztok!próbálgatom ezt a plugint, és egy korábbi verziónál is meg ennél is ugyan az a hiba jön elő nálam extra-n próbálva.

Ha installálom a plugint minden szépen és jól műküdik az extra-s mail-el viszont az automatikusan visszaigazoló emailek esetében az ékezetet nem tudja kezelni és, ahogy megjelenik egy ékezetes karakter az emailnek ott vége is lesz… :frowning:

bujtam itt a fórumot, de mindenki csak azt írja, hogy neki ez a plugin teljesen jól működik…valakinek vmi tipp?

illetve van még egy olyan probléma, ha kitöltöm az űrlapot akkor az elküld gomb után semmilyen visszacsatolás nincs. Benyomva marad a gomb és mintha gondolkozna de közben az e-mail meg már elment! Ezt se nagyon értem :frowning:

És ,hogy akkor már teljes legyen a kép :slight_smile:

próbáltam a nem extra-s email címet is beüzemelni pl egy gmail-es smtp szerver használatát. hiába jelöltem meg mindent megadtam a portot is ,hogy 465 de semmi nem akart menni. Ezekután visszaállítottam az extra-s emailcímre…utána már az se ment

Vkinek sikerült az smtp szerveres megoldást beüzemelni?Ha tud vki segíteni…előre is örök hála!!Üdv:Kálmán

Hát, segíteni annyiban tudok, hogy elmondom, hogy nálam mi a szitu smile.gif

Bár emlékeim szerint volt olyan helyzet, amikor az első ékezetnél befejeződött a levél, most teljesen rendben van a dolog. Sajna nem emlékszem, hogy tettem-e érte bármit is frown.gif de most a 7.2 van fent.

A küldés utáni befagyás meg talán a ajax-os könyvtár miatt lehet. Esetleg nem tudta betölteni vagy mittomén smile.gif Ez csak tipp.

Külső smtp-t nem használok, passz.üdv