Renben lévő a dolog. :) Az első cikkben a kihívásban elmaradt egy "n" betű... ;) :)
hol?? nem találom.
Már ugyan a plugin topicban egyszer kérdeztem, de sajnos semmi válasz rá, nem tudnál abban segíteni, hogy a galériát hogy a fenében lehetne iframe nélkül belerakni az oldalba? Az iframe miatt görgetősáv van oldalt és ráadásul nincs az egyes aloldalaknak saját linkjük sem:( Köszi.
Köszi, azt hittem a kihívásban szó szerepelt valahol, amit kihívásba-nak írtam:) Sajnálom, hogy nem tudsz segíteni, de azért kösz:) Ebben az új design-ban álladóan be kell jelentkeznem a ..../wp-login beírásával, a régi automatikusan belépett és felül mindig ott volt, hogy edit, és rögtön mehettem az adminba. És alulról is eltűnt az oldallapozás, pedig be van kapcsolva a PageNavi:( Ezzel mit kezdhetnék? Bocsánat mindenkitől, ez az utolsó kérdés, amit itt teszek fel.
Elég csúnya a fejlécben, hogy az ékezetes betűk nem a többi betű stílusában vannak (gondolom nem volt a fontkészletben benne). Csináld azt, hogy ékezetmentesen írod, aztán utőlag valami képszerkesztővel rárakod az ékezetet.
Meg a zőld háttéren ezek a barnaszerű betűk SZVSZ eléggé elvesznek, vagy vastagítsd meg, vagy valami más színt adj nekik (címkék, stb. erre gondolok)
Elég csúnya a fejlécben, hogy az ékezetes betűk nem a többi betű stílusában vannak (gondolom nem volt a fontkészletben benne). Csináld azt, hogy ékezetmentesen írod, aztán utőlag valami képszerkesztővel rárakod az ékezetet.
Meg a zőld háttéren ezek a barnaszerű betűk SZVSZ eléggé elvesznek, vagy vastagítsd meg, vagy valami más színt adj nekik (címkék, stb. erre gondolok)
Köszönöm a tanácsokat, ékezettel nagyon igazatok volt, el is szégyeltem magam, hogy lusta voltam megcsinálni.:) Most már megvan, betűk színe is erőteljesebb, remélem, így már jó lesz. Egyéb technikai kérdésekkel megyek a másik topicba érdeklődni. Köszi
Köszönöm a tanácsokat, ékezettel nagyon igazatok volt, el is szégyeltem magam, hogy lusta voltam megcsinálni.:) Most már megvan, betűk színe is erőteljesebb, remélem, így már jó lesz. Egyéb technikai kérdésekkel megyek a másik topicba érdeklődni. Köszi
Figyelmetlenségből nyitottam még egy topicot, de kértem a törlését, szóval most itt folytatom, ahol abbahagytam.
Egy csomó dolgot kijavítottam, de még mindig van. A theme-ben rengeteg dolgot kellene magyarra átírni, elég lassan megy, mert keresgélnem kell. Nem hittem volna, hogy ennyi munka:) Ráadásul még a design-t is szeretném tuningolni, ha rájövök, hogy nem tolom el a meglévőt. Valami más kellene a fehér lap helyett, ami texturált, meg nem ilyen szabályos, meg a fejlécet is kicsit “kócolni” szeretném. De azért mindig alakul egy kicsit.