CEWE Fotókönyv


Farkas Győző wrote:

Renben lévő a dolog. :) Az első cikkben a kihívásban elmaradt egy "n" betű... ;) :)

hol?? nem találom.


Már ugyan a plugin topicban egyszer kérdeztem, de sajnos semmi válasz rá, nem tudnál abban segíteni, hogy a galériát hogy a fenében lehetne iframe nélkül belerakni az oldalba? Az iframe miatt görgetősáv van oldalt és ráadásul nincs az egyes aloldalaknak saját linkjük sem:( Köszi.

Már pár hónapos, de most egy új designt kapott. Túlzás, hogy elkészült, mert még van egy csomó javítanivaló, amivel küzdök, de működik és tetszik:)

http://halado.cewe-fotokonyv.hu/

Nekem tetszik, kellemes a hangulata. :slight_smile:

Renben lévő a dolog. :slight_smile: Az első cikkben a kihívásban elmaradt egy “n” betű… :wink: :slight_smile:

“Még véget sem ért a 2. challege , amire…” :slight_smile:A kérdésedre nem tudom a választ, sajnos… :frowning:


Farkas Győző wrote:

"Még véget sem ért a 2. challege , amire..." :)

A kérdésedre nem tudom a választ, sajnos... :(
Köszi, azt hittem a kihívásban szó szerepelt valahol, amit kihívásba-nak írtam:) Sajnálom, hogy nem tudsz segíteni, de azért kösz:) Ebben az új design-ban álladóan be kell jelentkeznem a ..../wp-login beírásával, a régi automatikusan belépett és felül mindig ott volt, hogy edit, és rögtön mehettem az adminba. És alulról is eltűnt az oldallapozás, pedig be van kapcsolva a PageNavi:( Ezzel mit kezdhetnék? Bocsánat mindenkitől, ez az utolsó kérdés, amit itt teszek fel.

Elég csúnya a fejlécben, hogy az ékezetes betűk nem a többi betű stílusában vannak (gondolom nem volt a fontkészletben benne). Csináld azt, hogy ékezetmentesen írod, aztán utőlag valami képszerkesztővel rárakod az ékezetet.Meg a zőld háttéren ezek a barnaszerű betűk SZVSZ eléggé elvesznek, vagy vastagítsd meg, vagy valami más színt adj nekik (címkék, stb. erre gondolok)

Igen a felirat eléggé fura ilyen betűkkel. Ill. a barna és a zöld színekben igaza van Charlinak. Nézz szét a dafont.com-on, én is ott szoktam vadászni :slight_smile:Szerintem kapcsold be a premalinkeket és akkor “szépek” lesznek a fórumodban is a linkek.


charlie wrote:

Elég csúnya a fejlécben, hogy az ékezetes betűk nem a többi betű stílusában vannak (gondolom nem volt a fontkészletben benne). Csináld azt, hogy ékezetmentesen írod, aztán utőlag valami képszerkesztővel rárakod az ékezetet.

Meg a zőld háttéren ezek a barnaszerű betűk SZVSZ eléggé elvesznek, vagy vastagítsd meg, vagy valami más színt adj nekik (címkék, stb. erre gondolok)
Köszönöm a tanácsokat, ékezettel nagyon igazatok volt, el is szégyeltem magam, hogy lusta voltam megcsinálni.:) Most már megvan, betűk színe is erőteljesebb, remélem, így már jó lesz. Egyéb technikai kérdésekkel megyek a másik topicba érdeklődni. Köszi

krisssz wrote:charlie wrote:

Elég csúnya a fejlécben, hogy az ékezetes betűk nem a többi betű stílusában vannak (gondolom nem volt a fontkészletben benne). Csináld azt, hogy ékezetmentesen írod, aztán utőlag valami képszerkesztővel rárakod az ékezetet.

Meg a zőld háttéren ezek a barnaszerű betűk SZVSZ eléggé elvesznek, vagy vastagítsd meg, vagy valami más színt adj nekik (címkék, stb. erre gondolok)
Köszönöm a tanácsokat, ékezettel nagyon igazatok volt, el is szégyeltem magam, hogy lusta voltam megcsinálni.:) Most már megvan, betűk színe is erőteljesebb, remélem, így már jó lesz. Egyéb technikai kérdésekkel megyek a másik topicba érdeklődni. KösziJa! A permalinket is megcsináltam. Köszi:))

Még mindig azért nehezen olvasható… Adj neki egy kis boldot.Meg ahol két soros a szöveg, ott nem igazán akar beleférni, pl. Magyar Scrapperek.meg a témádban, ha valamint definiálsz, akkor " idézőjel közé kell rakni.pl. a class=navigation nem jó, class=“navigation” kéne legyen.aztán a CSS-edben a 44 sorban a color: FFFFFF; nem jó, így lenne jó: color: #FFFFFF;aztán ha linkbe & van, akkor azt & nak kell írni.


charlie wrote:

Még mindig azért nehezen olvasható.. Adj neki egy kis boldot.

Meg ahol két soros a szöveg, ott nem igazán akar beleférni, pl. Magyar Scrapperek.

meg a témádban, ha valamint definiálsz, akkor " idézőjel közé kell rakni.

pl. a class=navigation nem jó, class="navigation" kéne legyen.

aztán a CSS-edben a 44 sorban a color: FFFFFF; nem jó, így lenne jó: color: #FFFFFF;

aztán ha linkbe & van, akkor azt & nak kell írni.
Első kettőt megnézem, navigation-t meg FFFFF-t remélem sikeresen javítottam. (hogy találsz rá, hogy ez rossz??)


az utolsót meg sajnos nem értem:( korlátozottak a képességeim:)

Nemcsak XHTML validatora van a w3cnek, hanem css is :slight_smile: hasznos dolog!:itt megtalálod

Figyelmetlenségből nyitottam még egy topicot, de kértem a törlését, szóval most itt folytatom, ahol abbahagytam.

Egy csomó dolgot kijavítottam, de még mindig van. A theme-ben rengeteg dolgot kellene magyarra átírni, elég lassan megy, mert keresgélnem kell. Nem hittem volna, hogy ennyi munka:) Ráadásul még a design-t is szeretném tuningolni, ha rájövök, hogy nem tolom el a meglévőt. Valami más kellene a fehér lap helyett, ami texturált, meg nem ilyen szabályos, meg a fejlécet is kicsit “kócolni” szeretném. De azért mindig alakul egy kicsit.