Nos, egy hónapja volt itt a fórumon egy plugin fejlesztési igény.
Mivel a “megbízó” átbaszott konkrétan, és mióta elkészült a plugin, egy szót sem hallottam róla, nem volt hajlandó e-mailre válaszolni, így gondoltam megosztom veletek az elkészült plugint.
Annyit tud a bővítmény egyébként, hogy minden bejegyzéshez be lehet állítani egy relevancia értéket. Vagyis, hogy az adott kategóriára mennyire releváns a bejegyzés, és a kategória listázás ez alapján rendezi majd a bejegyzéseket.
Itt érhető el a dolog
Azt azért hozzátenném, hogy nemhogy kedvet kapjon senki arra, hogy megrendelgessen a fórumon keresztül, mert majd Zsolti úgy is kiteszi free-be, ha nincs kifizetve. 
Eddig sem foglalkoztam túl sokat piszlicsáré kis melókkal, de ezentúl még ennyire sem. Nem éri meg, a “jó magyar” mentalitás miatt.
yes, ismerős.
én már hónapok óta szólni sem merek az én “megrendelésem” miatt! :rolleyes:
Engem már mindkét félről ért kár.
Szóval volt, hogy a munkámat nem fizették ki. De volt, hogy előre fizettem és az illető a munkát nem csinálta meg… 
Nem tudom, hogy most ez mennyire magyar mentalitás, de én úgy vagyok, amit vállalok, azt teljesítem.
Becsületbeli kérdés is egyben.
Lehet nem is vagyok magyar. :huh:
Persze, hogy magyar mentalitásnak érezzük, amikor itt, Magyarországon éljük meg a mindennapi csatáinkat. Sajnos, változik a világ, és benne mindenki; nincs már a precízen fizető német, a gáláns francia, az elegáns olasz, stb. Rocket megjegyzése általánosítva: van ilyen is, meg olyan is.