Helló!
Úgy érzem, hogy a hét végén sikerült befejezni az oldalt. Most már csak a tartalom, ami változhat, ahogy a project fejlődik. Az oldal alapja a default WP téma, a Kubrick.
Köszönet a csapatnak a kapott segítségért!
http://cashman-fx.ambrits.hu
Nem rossz, egyszerű, a célnak megfelelő Viszont ha mindenhol le akarod tiltani a hozzászólást, szerintem vedd ki a template-ből azt a részt is, ami kiírja, hogy le van tiltva,mert elég hülyén néz ki,hogy mindenhova ki van írva,hogy nincs engedélyezve a hozzászólás…
Meg valamit lehet, kezdeni kéne azzal a csúnya keresés gombbal,mert az nagyon kiüt, bár ez szőrszálhasogatás
Meg valamit lehet, kezdeni kéne azzal a csúnya keresés gombbal,mert az nagyon kiüt, bár ez szőrszálhasogatás :)
Köszi a hozzászólást. A gombbal igazad van, majd valahogy kipiszkálom. A hozzászólás szöveg jó ötlet, azt hiszen a jövőben sem engedem, mert nem igazán olyan az oldal tartalma.
ff alatt van vizszintes scrollozás is, bár a tartalom kiférne.
képeknek nincs alt-ja. role attribútum nem létezik XHTML-ben (meg máshol se igen).
flash berakás se az igazi.
néhány helyen az img tag nincs lezárva ( /> )
br-t is le kell zárni (
)
képeknek nincs alt-ja. role attribútum nem létezik XHTML-ben (meg máshol se igen).
flash berakás se az igazi.
néhány helyen az img tag nincs lezárva ( /> )
br-t is le kell zárni (
)
Nálam is van FF alatt vízszintes scroll, de eddig nem tűnt fel, de most nézem, hogy IE és Safari alatt is megvan? EZ valami kóbor elem lehet.
Ezeket a nincs lezárva dolgokat hogyan találtad meg?
Hát ez nekem 27 hibát és 3 figyelmeztetést ad ki. (A word-press.hu-ra is ad 6 hibát)
Most már csak az a kérdés, hogy hogyan találom meg ezeket a hibákat?
írja a sort, és hogy mi a környezet. én azt szoktam, hogy wgettel kérek egy index.html-t, aztán megnyitom, megnézem a sort, és akkor már látom, hogy hol a bibi.
Ja, még valami: A “Flash berakás” nem az igazi alatt mit értesz? Milyen Flash és mi nem ok vele?
Ezeket a hibákat a WP vagy a téma vagy a pluginek hozzák magukkal, ahogy nézem, mert ilyeneket én nem írtam bele.
Hát ez nagyon érdekes. Szerintem ez a validator nem az én oldalamat látja, mert alul a source-ban olyanok vannak, ami egyáltalán nincs az én oldalamon.
De, vannak…a különböző plugineknél
Kipróbáltad? Mert a szövegek sem stimmelnek. Nálam tuti nem az én oldalamat látja. A validator még át is vált egy másik oldalra és annak a szövegei jelennek meg. Lehet, hogy az aldomain "zavarja" meg?
biztos, hogy nem zavarja meg. a validator tokeletesen mukodik. nálad van valami gikszer akkor.
Megnéztem egy másik gépen, ott rendben van nem "ugrik el" az URL.