Cartpauj PM

Sziasztok!Szeretném bemutatni nektek talán az egyetlen tényleg jól használható privát üzenetküldő rendszert.LetöltésFeltelepítés után létre kell hozni egy “page”-et, mondjuk Privát üzenetek néven és a szövegdobozba betenni ezt a kódot:

[cartpauj-pm] (HTML-kénT)Van widget-je is amit főoldalra kihelyezve piros számmal mutatja, hogy hány új privát üzenet érkezett. Ugyancsak a Widget-ből tudjuk megnézni az eddigi összes üzenetet illetve új üzenet írását is innen indíthatjuk.Talán egyetlen hátránya van: egyszerre csak egy embert vehetünk fel címzettnek, többet sajnos nem.

Igen igen jó kis bővítmény! Köszönjük szépen a bemutatást!

Viszont ha van magyar nyelvi fájlod hozzá, szívesen vesszük ha közzétennéd!

Vagy esetleg ha tudsz linkelni azt is megköszönjük!

Ezt csak azért írtam mert lehet valaki pont ilyen bővítményt keres és esetleg

nem tud rendesen angolul vagy szeretné ha magyarul jelenne meg a lapján!Üdv,KardiWeb

Sajnos nekem nincs és nem is tudok róla, hogy lenne.

Pedig már van: http://www.wordpress…etoltes/?did=12:slight_smile:

Győző MESTER Ezt a bővítményt is sikeresen honosította : )Köszönjük Szépen!

Tegnap felraktam ezt a bővítményt és kicsit játszottam a style.css-el, ma azt vettem észre, hogy nem akar működni a bejegyzések előnézete és a bejelentkező oldal se. Google chrome alatt pedig ha beírom az oldal nevét akkor kiegészíti még egy ilyennel a böngésző, hogy domain név .com/cgi-sys/defaultwebpage.cgi és kiírja, hogy Template Error: The template file must be given. De már töröltem a bővítményt mégse jó pedig mást nem változtattam. Mitől lehet ez?

Ki akarnám én is próbálni ezt a bővítményt, de nagy sajnálattal láttam, hogy Győző linkje és oldala már nem él, bár a szövegek jó része még elérhető, de a letölthető tartalmakat nem igazán találom, többek közt ennek a rendszernek a magyarra fordítását sem. Ha esetleg megvan valakinek az át tudná küldeni? Gondoltam rá, hogy el lehetne küldeni a fejlesztőnek, hiszen a Mingle fórumot is ő csinálja ha jól tudom, és abba alapból beletette a magyar nyelvet is, neki is és nekünk is segítség lenne nem?Segítségeteket előre is köszönöm!

Zozeei! Ne terjessz rémhíreket! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:http://blog.wphu.org/2013/01/04/elkoltozott-a-wordpress2you-com-oldal/Itt él az oldal tovább, ide is van irányítva a címe is, továbbá itt van a letöltés oldal is: http://blog.wphu.org/letoltes/

Köszönöm a segítséget, magamtól nem ment volna, továbbra sem világos mondjuk, hogyha nem küldöd el, akkor hogyan találom meg, mert ha az általad említett linknél is a letöltésekre kattintok akkor az alap wordpress coreokat tudom csak letölteni, ezeket a finomságokat viszont nem. Továbbá az is problémát jelent, hogy a Cartpauj PM magyarításra 404 Not found hibát dob ki, kipróbáltam találomra másik kettőt, azoknál nincs semmi hiba, csak erre az egyre dob 404-et :slight_smile:Sajnálom, hogy elköltözött az oldalad, én személy szerint nagy hasznát vettem, remélem mihamarabb elérhető lesz minden infó itt is egyszerűen.