canonical tag

Sziasztok!Egy woocommerce-es oldalt készítek, katalógus módban. Több termékcsoportom van, egy -egy csoportban általában 50-60 termékkel. A termékek egyedi leírása azonos, ezeken nem tudok változtatni. Mivel nem szeretném hogy a termékek duplikációnak tűnjenek a Google szemében, ezért szeretném alkalmazni a canonical tag-ot.Ugye jól értem hogy ez erre való:Van 50 féle törölközőnk. Minden törölköző termékleírása azonos: “puha tapintású pamut törölköző…” (kb.3 mondat, ezt nem tudjuk 50 féle variációban leírni).

Az 1-es számú törölközőhöz nem illesztünk canonical tag-ot.a 2, 3, 4…49, 50-es számú törölközőhöz mindhez kell a canonical tag, azért hogy a Google-nak segítéget adjunk hogy bár 50féle törölközőnk van, de figyelmeztetjük hogy azok mind mások, csak a leírás azonos (nem egy féle törölközőt szerepeltetünk 50-szer, és így akarunk trükközni).Az első kérdésem hogy jól gondolom-e hogy a canonical tag erre való?Ha igen, akkor tudtok-e segíteni, hogy milyen bővítményre van szükségem?

(Szerintem olyan pluginra van szükségem, ami az adminban minden termékhez beilleszt egy sort, és minden terméknél én döntöm el hogy használom-e. (mutasson más termékre, vagy sem)Kicsit hosszú volt, de előre is köszönöm!Mária