Cannot modify... új poszt beírásakor

Előre is elnézést, de egy órája böngészem a fórumot, a hasonló nevű téma már le van zárva.

Átállítottam BOM nélküli UTF-8-ra a config fájlt, az megoldotta azt a problémát, hogy telepítés után nem tudtam belépni a wp-adminba.Viszont ahogy az Új bejegyzésre kattintottam, megint ugyanazt a hibaüzenetet kaptam.Tudnátok segíteni, mit tegyek?

Bocs, pontosítok: a Helló világ! bejön, de ha beleírok, és frissítek, akkor kapom a cannot modify-t.

de "alakítást’ nyomtál vagy csakátállítottad?! nem mind1…

már a másik topicban is kérdeztem,hogy melyik tárhely ez?meg szerintem adj egy linket is, mert igy csak találgatni tudunk.

Ha nem is adsz linket, akkor add már meg légyszíves a konkrét hibaüzenetet. Tehát, hogy mi generálja a hibát.

Ilyen esetre nekem az szokott lenni a megoldás, hogy leszedem a Notepad++ nevű programot, hozzá a Hex editort majd megnyitom azt a fájlt vele, ami adja a hibát. Ezek után hex editorra át szoktam váltani és kitörlöm a <? előtt lévő … karaktert, ami csak hex editorban látszódik.

Ha nem jó a megoldás, akkor bocs.

Sajna nem tudom, melyik tárhely, de egy étteremről van szó, több site-juk is van, tehát gondolom, nem valami link hely - holnap megtudom a pontos infót. Nekem csak MySQL és FTP hozzáférésem van… Linknek csak wp-adminosat tudnék adni, oda meg ugye csak jelszóval… de privátban szívesen elküldöm, ha valaki van olyan kedves, hogy ránéz.Az átállítás alatt azt értettem, hogy megnyitottam Notepad+±szal, a kódolásnál rákattintottam az UTF-8 BOM nélkülre, majd elmentettem, és feltöltöttem így. Ez megoldotta azt a gondot, hogy nem tudtam bejelentkezni. Bejött a vezérlőpult, de új poszt beírásakor megint a hibaüzenet.Most már egyáltalán nem tudok belépni, ezt kapom:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/prtside/domains/portside.hu/public_html/wp-content/themes/catapult/functions.php:1) in /usr/home/prtside/domains/portside.hu/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890

Megnyitottam HEX editorral is, de semmi fura nincs a fájl elején, úgy kezdődik, ahogy Győző írta a másik topikban, hogy lennie kell.

És köszi mindenkinek az inputot.

ha ez az oldal a portside.hu, akkor annak a főkönyvtárában van egy működő index.html-je, ha jó értelmezem … :unsure:de lehet, hogy csak én gondolom rosszul …

Változtattál valamit a Catapult sablonon, különös tekintettel a functions.php-ra?

Egy harminchét dolcsis sablon nem csinálhat ilyet. Ha nem működne pöccre, akkor fel sem engednék a Themeforestre.Töröld le a sablon könyvtárát ftp-vel. Így a WP visszaáll az alapértelmezett sablonra. Akkor is produkálja a hibát? Ha igen, akkor legjobb, ha újrateszed a WP-t, minthogy fájlról-fájlra keresgesd a hibát…Ha nem, akkor töltsd fel azt a szűz sabloncsomagot, amit letöltöttél a Themeforestről. Egy $37-os sablon van annyira komplex, hogy a support megkérdezése nélkül nem célszerű belenyúlkálni… :slight_smile:

Basszus, az index.html… :rolleyes::slight_smile: köszi

Amúgy semmit nem változtattam a sablonon azon kívül, hogy a php fájlokat átkódoltam ansiból UTF-8-ra.

Most pipecül bejön a Helló világ a sablonnal a kezdőoldalon, wp-adminba viszont még mindig nem enged be. Jól leszedem az egészet és újra felrakom.

A megfejtés a témában volt: az átkódolás nélküli eredeti fájlokkal teljesen jól megy. És van hosszú ékezet is (marad ansi az összes php file).Köszi szépen a segítséget!

gondolom iso-2-t használ…

Sziasztok!Nekem valami hasonló problémám lehet mint az előttem szólónak, de már mindent általam gondolt hibát kiküszöböltem és teljesen tanácstalan vagyok mit kéne tennem.Feltöltöttem a newhosting.hu tárhelyére a wp-t, config.php-t módosítottam, új adatbázist csináltam mindent ahogy kell és le van írva. Viszont, ahogy beírom a címsorba a honlapom/wp-admin/install.php-t megjelen a telepítő oldal, meg is tudom csinálni az oldalt, de felül már akkor is kiírja, hogy

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-admin/install.php on line 54Utána megcsinálom a telepítést, írja is hogy sikerült, de bejelentkezéskor már ezt írja felül:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-login.php on line 337Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-login.php on line 349Ha pedig bejelentkezek akkor az eddigieket és még a következőket:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 690Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 691Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 692Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 890és be sem bírok jelentkezni, semmi más nem jelenik meg* csak ez a 6 warning :frowning:

*Ez csak a bejelentkezésnél áll fenn. A rendes www.honlapom.com bejön semmi warning nélkülFileZillában, az engedélyeket már ezeknek a file-oknak 777-re állítottam, többszöri telepítés, teljes adatbázis törlés, ftp törlés után is ugyanezt irja, egyszerűen már lövésem sincs mit tehetnék :frowning:Használtam már korábban wp-t még atw-s szerveren, ezen a mostani newhostingos szerveren már joomla is futott tökéletesen, de most váltani szeretnék, de nem sikerül, remélem valaki tud segíteni.

Olvasd el ezt!

Ha mindent ennek megfelelően csináltál, és mégsem megy, akkor valószínűleg sz*r a tárhely.Amúgy tökre érdekel, hogy miért turkál a mai napig mindenki (főleg aki nem ért hozzá) a config.php-ban? A telepítő megcsinálná az egészet simán front-endről, hiszen erre lett kitalálva.

Szia,Müködik, köszönöm szépen!


'tjbrian90' wrote on '2010-10-22:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage/virtual/ulaahula.com/htdocs/wp-admin/install.php on line 54

Mivel hasonló hiba üzenet bármelyik fájl kapcsán előfordulhat... nem árt tudni, hogyan kell olvasni/értelmezni az izenetet:


mindig a zárójelben levő részlet utolsó fájlnevét és az utána következő számot nézzed.

Az pontosan megmondja, hogy melyik fálj hányadik sorában van a bibi: wp-config.php 1

Szervusztok!Először használom a wordpress-t, feltöltöttem a kiválasztott sablonomat a public_html/wp-content/themes mappába ahol annak rendje és módja szerint meg is jelent! Az adat feltöltéseknél probléma természetesen nem volt, azonban amikor a fejléc át lett szerkesztve, onnantól kezdve már a frissítéseknél hibakód üzenet jelenik meg (a frissítés fel kerül természetesen), kilépni nem tudok, és más számítógépről pedig belépni nem enged!

Belépésnél az admin felületre nem enged be (szintén nem lehet a weboldalt megtekinteni www. kezdéssel mivel ugyanez történik) és ezt a hibakódot írja ki:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kovesdi/public_html/wp-content/themes/wordpress-brown/functions.php:2) in /home/kovesdi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890Megnéztem a cannot-modify-header-information topicot amit ajánlottak, de nem volt segítséggel a problémámra…

Hiába nyitottam meg a notepad++ -al vagy pspad-dal a wp-config.php-t, nem volt és nem láttam semmilyen egyéb karaktert/karaktereket a <?php előtt…

Szóval nem tudom mi lehet a probléma…Tud valaki segíteni?Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!

“fejléc át lett szerkesztve” - esetleg szerkeszd vissza!? :unsure:vagy pedig mégiscsak ott van az a piszok a configban, csak olyan alamuszi, hogy észre sem veszed! :wink:

Most telepítettem a Wordpress legfrissebb verzióját tárhelyemen. A telepítés folyamán semmi probléma nem volt, valóban 5 perc alatt meg volt. Azonban jelszavam birtokában szeretem volna bemenni az adminisztrációs felületre, s az alábbi hibaüzeneteket kaptam.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/walterne/web2/wp-config.php:1) in /home/walterne/web2/wp-login.php on line 337Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/walterne/web2/wp-config.php:1) in /home/walterne/web2/wp-login.php on line 349Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/walterne/web2/wp-config.php:1) in /home/walterne/web2/wp-includes/pluggable.php on line 690Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/walterne/web2/wp-config.php:1) in /home/walterne/web2/wp-includes/pluggable.php on line 691Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/walterne/web2/wp-config.php:1) in /home/walterne/web2/wp-includes/pluggable.php on line 692Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/walterne/web2/wp-config.php:1) in /home/walterne/web2/wp-includes/pluggable.php on line 890Mi lehet a hiba oka? Miért nem írhatok a fájlok? Esetleg valami elkerülte a figyelmem a telepítés során, s rosszul csináltam valamit? Hogyan tudom orvosolni?Segítséget és a választ előre is köszönöm!

használd a fórum keresőjét.